Onlara göre çoğunluğuz. Bu kitlenin çok büyük kısmı 1 ay kupon yapmazsa giderler devlet ekranında ganyan reklamı yapmaya başlarlar. Yani boykotun işe yaraması için çoğunluğun buna uyması gerek dostlar. Ülker değil Eti alın. Kupon yapacaksanız boykot harici uygulamalardan yapın. Kahvenizi Starbucks veya eslabdan almayın. Kitaplarınızı D&R ve idefixten almayın. Ne kadar zarar verirsek bizim için o kadar kâr.

Bir sorum olacaktı. Aktif olarak "Tabii" uygulamasında üyeliğim var. Tabii, TRT'ye bağlı mı? Eğer bağlıysa üyeliğimi sonlandıracağım.

Bir sorum olacaktı. Aktif olarak Tabii uygulamasında üyeliğim var. Tabii, TRT'ye bağlı mı? Eğer bağlıysa üyeliğimi sonlandıracağım.
Evet hocam TRT'nin uygulaması zaten.
Ekran Alıntısı.webp

Hocam biz ne izleyeceğiz dizilerim boykotlu Full.

Yani hocam benden duymuş gibi olma ama ilk 3 harfi "kor" son 3 harfi "san" olan bir seçenek var dediler bana da. Öyle duydum yani forumdan uyarı yemeyelim şimdi. Sizde bir bakın oralara, bahsettiğim yöntemle bunlara bir kuruş bile kazandırmazsınız.

Ne yani Ramazan mübarek Nihat Hocamı dinlemeyeyim mi?
Hocamın bahsettiği yöntem gibi bir şeyler duymuştum bende bilmiyorum işe yarıyor mu.
Yani hocam benden duymuş gibi olma ama ilk 3 harfi "kor" son 3 harfi "san" olan bir seçenek var dediler bana da. Öyle duydum yani forumdan uyarı yemeyelim şimdi. Sizde bir bakın oralara, bahsettiğim yöntemle bunlara bir kuruş bile kazandırmazsınız.