Evet ben dedim size hocam mide bulandırıcı izlemenizi tavsiye etmem.
Detaylar
Kim cevapladı?Hoppidi hoppidi yapmak suç mu ya?
Ban yer miyim direk video linkini atsam? Drive Google.
Lütfen atın sonra silersiniz.
O nedenle çıktı zaten.Bu olaydan sonra adaylığını koyabilirse tabii. Ha koysa kim oy verir ifşası çıktı bir kere.
Bu Mustafa Sarıgül kesin yüzünden belli swinger partisi de yapmıştır kesin.
- Makaleler
- 50
Zamaninda Harun1453'e de yapmislardi DeepFake video, bu da DeepFake gibi duruyor.
Hocam bu pek deepfake gibi durmuyor korumaya dikkatli bakın bildiğin Türk koruma. Ayrıca video her yerden kaldırılıyor gerçek demek ki yoksa kaldırılmazdı her yerden.Zamaninda harun1453'e de yapmislardi deepfake video, bu da deepfake gibi duruyor.
Son düzenleme:
Uyuyan Sincap
Üstün
Ben bu kaset olayını anlamıyorum ya. Düşmanlarıma da böyle acımayacağım adı altında bir video yayınlatırım sonra da konuşmam. Gerisi halka kalmış.
Son düzenleme:
RockyHighway79
Üstün
Videonun kalite çok düşük hacı, o beni şüpheye düşürdü. Gerçek gibi duruyor ama videonun bazı kısımlarında bozulmalar var; korumanın yüzü, Yellowrose'un dübürü gibi. Koruması kendi koruması gibi ama Yellowrose'dan emin olamadım.Hocam bu pek deepfake gibi durmuyor korumaya dikkatli bakın bildiğin Türk koruma. Ayrıca video her yerden kaldırılıyor gerçek demek ki yoksa kaldırılmazdı her yerden.
X'te başta gördüm nasıl bulamadın. Sarı Gül'e benzeyen biri genç adamı bilmem şey yapıyor işte. Hem şeyini öpüyor hem de şeyini yapıyor neyi izleyeceksin. Dünyada benzeyen bin bir türlü insan var, biraz da kilolu aynı saç rengi ve saç stiline benziyor. Kim niye video çeker ki. Video'dan kendisinin de haberi yoktur.
Yeni konular
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı