Detaylar
Kim cevapladı?V. Scaletta
Yetkin
Belediye seçimlerinden sonra her yeri kaybedince, oturup düşünürler bol bol "niye böyle oldu ya" diye.
Ben kaybedeceklerini düşünmüyorum.
Hatta %30 gelişeceklerine inanıyorum.
- Makaleler
- 7
Dur artık.
Yaşayarak göreceğiz. Yazarız yine buraya.Ben kaybedeceklerini düşünmüyorum.
Belediye seçimlerinden sonra her yeri kaybedince, oturup düşünürler bol bol "niye böyle oldu ya" diye.
Kazanıyoruz, sandıkları terk etmeyin.
Sağdan soldan oy toplamaya çalışırken mevcut oylarını kaybediyor haberi yok. Ana muhalefet partisinin bu duruma gelmesi gerçekten çok üzücü.
Ben kaybedeceklerini düşünmüyorum.
Ne tesadüfse seçimden önceki gibi anket şirketleri de büyük bir farkla alacağını söylüyor.
CHP bitmiştir ki zaten yıllar önce bitmişti. Seçim diye diye insanları kandırdılar. Bu kadroyla istediği kadar seçime girsin bir baltaya sap olamazlar.
V. Scaletta
Yetkin
Ne tesadüfse seçimden önceki gibi anket şirketleri de büyük bir farkla alacağını söylüyor.
CHP bitmiştir ki zaten yıllar önce bitmişti. Seçim diye diye insanları kandırdılar. Bu kadroyla istediği kadar seçime girsin bir baltaya sap olamazlar.
Bir baltaya sap oldukları için değil, başka alternatif kalmayacağı için tercih edilecekler.
İnsanlık ayıbı yaşanıyor gitsin.
7
701
Ziyaretçi
Bir baltaya sap oldukları için değil, başka alternatif kalmayacağı için tercih edilecekler.
Yeni konular
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion