Bengisevi

Yetkin
Makaleler
10
GqF9DvMWYAAUQgc.webp

CHP İstanbul Gençlik Kolları, 6 Mayıs'ta Taksim'e yürüyeceklerini duyurdu.

'Deniz Gezmiş'e selam olsun.' demek için yapılıyor olması oldukça muhtemel ama adama şunu sorarlar: Madem çok yürüyecektiniz, neden 1 Mayıs'ta Kürtçe halayların çekildiği yerde bulunup Taksim'deki gençleri yalnız bıraktınız?

Deniz gezmiş'i araştırın derim amaçları 1 Mayıs değil.

Evet deniz gezmiş için yapılıyor bu yürüyüş ancak benim demek istediğimide anlamadınız herhalde Türk siyasetinde kimsenin samimiyetine inanmıyorum bu arkadaşlar 1 Mayıs'ta bile gençlerin yanında değildi. Saraçhanede eylemleri durdurmaya çalışanlarda bunlardı samimi gelmiyor artık.

Evet deniz gezmiş için yapılıyor bu yürüyüş ancak benim demek istediğimide anlamadınız herhalde Türk siyasetinde kimsenin samimiyetine inanmıyorum bu arkadaşlar 1 Mayıs'ta bile gençlerin yanında değildi. Saraçhanede eylemleri durdurmaya çalışanlarda bunlardı samimi gelmiyor artık.
Hiçbir zaman samimi olmadılar zaten ki, sadece Saraçhane'de de değil birçok yerde yalnız bıraktılar ona bakarsak bu durumun birebir aynısı (seversiniz sevmezsiniz aşırı fikirleri var kabul ediyorum) Ümit Özdağ'da yaşanırken oh olsun çektiler sonra Ekrem İmamoğlu'na oldu kendileriyle alakalı kısımlar bittiği anda sahneyi terk ettiler öğrencileri yalnız bıraktılar vs, şimdi konuşacaklarım benim şahsi düşüncelerim ancak eğer bu ülkede iktidardan daha da kötü siyaset yapan bir çevre varsa o da ana muhalefet çevreleridir. Dikkat çekmek isterim bu iktidarı o kadar yıllardır eleştiriyoruz ama bir yandanda demekki bir o kadarda muhalafet kötü ki bu kötü iktidarın bile gitmesini sağlayamıyorlar. Deniz Gezmiş'se zaten bu ülkede komünist kesimin yıllarca andığı bir isimdir 69 kuşağının ülkemizdeki temsilcileri diyebiliriz, yaptıkları veya infazları haklı haksız tartışması yapmayacağım bu güncel olmayan ideolojik bir duruma girecektir artık ama evet zaten anlaşılmıştır ama ana muhalefet partisine karşın samimiyetimi şahsen tamamen kaybettim.