Hocam ayarlarınızı söyleyebilir misiniz?
Hiç dokunmadım aslında. Diğer reklam engelleyicileri kaldırın ve tekrar deneyin.
Gene de filtre sekmesini atayım:
1709653011914.webp

Adam Windows'um çalışmıyor dese Linux kullan diyene sövmeyi biliyorsunuz da eklenti ve tarayıcısı düzgün çalışmayınca niye alternatif üretiyorsunuz?

uBO Chrome ile güzelce çalışıyor. Sizin tarafınızda sorun var.

Adam Windows'um çalışmıyor dese Linux kullan diyene sövmeyi biliyorsunuz da eklenti ve tarayıcısı düzgün çalışmayınca niye alternatif üretiyorsunuz?

Ubo Chrome ile güzelce çalışıyor. Sizin tarafınızda sorun var.

Hocam ubo yu 2 senedir kullanıyorum ama Chrome'un güncellemelerinden dolayımı bilmiyorum ama son 3 aydır bu problemi yaşıyorum.

Hocam Kaspersky Protection'u kaldırayım mı?
Kaldırıp dene bir. Eğer sorun devam ederse tekrardan kurarsın.
Yani aynı şey değil aslında. İşletim sistemi ile reklam engelleyici karşılaştırması yapıyoruz. Şu anda iki reklam engelleyici de aynı işlemi görüyor.

Arkadaşlar Google Chrome uBlock Origin kullanıyorum, filtereler güncel ama YouTube'da bir videoya girerken 10-20 saniye siyah ekranda bekletiyor sonra reklamı atla seçenği geliyor. Firefox'da böyle bir şey yaşamadım ama Firefox da 1.5 GB RAM yediğinden kullanmak istemiyorum.

Aynı eklenti ve Chrome ile sorunsuz girebiliyorum.