Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Wraith'den aldiysan onlara gonder. Kullanici hatasi degilse degisim yaparlar.
Wraith'den aldiysan onlara gonder. Kullanici hatasi degilse degisim yaparlar.
Bayağı benim hatam, ayrıca shenzhenaudiodan aldiydim, yükseltmek istiyorum şimdi ne alsam karar veremedim. Zero blue 2 bile alabilirim var mı öneriniz.
- Makaleler
- 23
Butce ne kadar olur en fazla. Blue 2'yi kutudan cikan adaptorle kullan. Obur turlu kotu.Bayağı benim hatam, ayrıca shenzhenaudiodan aldiydim, yükseltmek istiyorum şimdi ne alsam karar veremedim. Zero blue 2 bile alabilirim var mı öneriniz.
Bütçe ne kadar olur en fazla. Blue 2'yi kutudan cikan adaptorle kullan. Obur turlu kotu.
Max 70 dolar bir de mikrofon olursa sevinirim. DAC chipli dönüştürücü ve splitter aldığım için 3.5mm girişli olursa daha iyi olur.
- Makaleler
- 23
Kaliteli IEM'ler mikrofonsuz oluyor genelde. Tam 70 dolar.Max 70 dolar bir de mikrofon olursa sevinirim. DAC chipli dönüştürücü ve splitter aldığım için 3.5mm girişli olursa daha iyi olur.
SIMGOT EW300 1DD+1Planar+1PZT In-Ear Headphone
Key Features of SIMGOT EW300 Earbuds Three-in-One matrix acoustic architecture6mm annular planar magnetic driverCeramic composite diaphragm dual-chamber dynamic driverMulti-layered PZT acoustic transducerSilver-plated OFC 0.78mm cableDetachable nozzlesCNC Alloy caseSpecially developed purple...
shenzhenaudio.com
Bunu biliyorum çok güzel olduğunu duydum keşke mikrofonu olsa.. DSP versiyonunda mikrofon var mış ama DSP'li kullanamiyorum maalesefKaliteli IEM'ler mikrofonsuz oluyor genelde. Tam 70 dolar.
![]()
SIMGOT EW300 1DD+1Planar+1PZT In-Ear Headphone
Key Features of SIMGOT EW300 Earbuds Three-in-One matrix acoustic architecture6mm annular planar magnetic driverCeramic composite diaphragm dual-chamber dynamic driverMulti-layered PZT acoustic transducerSilver-plated OFC 0.78mm cableDetachable nozzlesCNC Alloy caseSpecially developed purple...shenzhenaudio.com
- Makaleler
- 23
Baska onerim yok maalesef. Fedakarlik yapmaniz lazim.Bunu biliyorum çok güzel olduğunu duydum keşke mikrofonu olsa.. DSP versiyonunda mikrofon var mış ama DSP'li kullanamiyorum maalesef
Blue2 bunun yanında o kadar mı kötü kalır? Oyun oynayacağım malum mikrofon da lazım oluyorBaska onerim yok maalesef. Fedakarlik yapmaniz lazim.
- Makaleler
- 23
Mikrofon sartsa mecbur Blue 2 alacaksiniz. Kotu bir IEM degil. Yaninda gelen OHM adaptoru kullanin mutlaka. O adaptor olmadan Zero Red'den bile daha kotu.Blue2 bunun yanında o kadar mı kötü kalır? Oyun oynayacağım malum mikrofon da lazım oluyor
Yeni konular
-
-
PSU'dan hırıltı sesi geliyor, patlama riski veya sisteme zararı olur mu?
- fiqrettinbeni
-
MacBook Air M4'te kullanmak için yapay zekâ modeli önerisi
- kompetankedi
-
-
-
-