Makaleler
1
Burayı Etimesgut Belediyesi açmış. İlk defa çiçek hastanesi diye bir şey duydum birazcık şaşırdım. Vatandaşlar buraya evinde baktığı çiçek ve bitkilerini götürebiliyor. Örneğin evde böceklenen bir çiçeğiniz varsa götürebilirsiniz. Çiçeğiniz'de toprak değişimi veya ilaçlama gibi masraf gerektiren bir durum varsa sadece onun ücretini alıyorlar. O da 30-35 lira arasında değişiyor. Bunun hemen yanında bir de hayvan hastanesi var.

images (18) (4).webp

Screenshot_2024-05-24-22-06-20-927_com.instagram.android.webp

Screenshot_2024-05-24-22-06-46-575_com.instagram.android.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Burayı Etimesgut Belediyesi açmış. İlk defa çiçek hastanesi diye bir şey duydum birazcık şaşırdım. Vatandaşlar buraya evinde baktığı çiçek ve bitkilerini götürebiliyor. Örneğin evde böceklenen bir çiçeğiniz varsa götürebilirsiniz. Çiçeğiniz'de toprak değişimi veya ilaçlama gibi masraf gerektiren bir durum varsa sadece onun ücretini alıyorlar. O da 30-35 lira arasında değişiyor. Bunun hemen yanında bir de hayvan hastanesi var.

Eki Görüntüle 49994

Eki Görüntüle 49995

Eki Görüntüle 49996
Eğer zarar etmiyorsa çok ama çok tatlı bir kuruluş, reklam değerini arttıracak bi çalışma belediyenin. Yok eğer zarar ediyorsa saçmalığın daniskası.

Barınak ve tedavi kısmı güzel olmuş. Gerçekten hayvansever insanların kanını emen veterinerlerden kurtulmak için bu tür kamu girişimleri çok iyi oluyor, maliyeti 70₺ olan iğneyi insanlara 500₺'ye kitliyor veterinerler. Benim ilçemde de belediyemin açtığı böyle bir veteriner yeri var sağ olsunlar bölgemizde bulunan 10'a yakın kediyi ve köpeği kısırlaştırdılar, hastalık durumlarında da gerekli tedavilerini yapıyorlar. Çiçek hastanesi kısmı ise bana garip geldi umarım sadece "saksı bakımı" gibi saçma bir şey için kurmamışlardır da tarımcıya, çiftçiye destek ve hizmet gibi görevleri de vardır.