Detaylar
Kim cevapladı?Crestfallen 36
Başarılı
Gerek yokki. Yansıt seçeneğine göre ister ikinci ekran ya da birincil ayarlarsın. 2. Ekran yaparsan tek yapman gereken pencereleri tutup sürüklemek. Görüntü ayarlarınızı, masaüstü > sağ tık> görüntü ayarı kısmında ekranını seçerek yapabilirsin.
Oyunlar dışında imlecinizi 2. monitöre götürdüğünde direkt olarak imleciniz 2. monitöre geçecek. Oyunlar da imleciniz gizlendiği için 2. monitöre geçemiyorsunuz.
Onun dışında crestfallen'in dediği gibi görüntü ayarlarından eğer 2. monitörün sağ da ise "2" yazan kutucuğu sağa sürüklemek. Böylece imlecini sağa doğru sürüklediğinde sağdaki monitörüne geçecek.
Zaten daha yapmanız gereken bir şey yok. Oyun oynarken veya sohbet ederken ikinci monitörünüze YouTube ya da başka bir şey atarsınız sürükleyerek.
Onun dışında crestfallen'in dediği gibi görüntü ayarlarından eğer 2. monitörün sağ da ise "2" yazan kutucuğu sağa sürüklemek. Böylece imlecini sağa doğru sürüklediğinde sağdaki monitörüne geçecek.
Zaten daha yapmanız gereken bir şey yok. Oyun oynarken veya sohbet ederken ikinci monitörünüze YouTube ya da başka bir şey atarsınız sürükleyerek.
Evet hocam biraz öğrendim şu an kurcalayarak. Fakat yapamadığım tek bir şey var. Benim ana monitör OLED olduğu için 1 dakika hareketsiz kalınca kapansın diye ekran koruyucu ayarladım. Fakat sanırım öbür ekranda yayın izlediğim için algılamıyor ve ana ekran kapanma moduna geçmiyor. Bunu nasıl çözerim?Oyunlar dışında imlecinizi 2. monitöre götürdüğünde direkt olarak imleciniz 2. monitöre geçecek. Oyunlar da imleciniz gizlendiği için 2. monitöre geçemiyorsunuz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Crestfallen 36
Başarılı
Ana monitör olduğu için olabilir.Evet hocam biraz öğrendim şu an kurcalayarak. Fakat yapamadığım tek bir şey var. Benim ana monitör OLED olduğu için 1 dakika hareketsiz kalınca kapansın diye ekran koruyucu ayarladım. Fakat sanırım öbür ekranda yayın izlediğim için algılamıyor ve ana ekran kapanma moduna geçmiyor. Bunu nasıl çözerim?
Oyunu tam ekran yapabilirsiniz.@5837, Oyunlarda benim imleç kayıyor ya. Bunu engellemenin bir yolu var mı?
Crestfallen 36
Başarılı
Tam ekran oynuyorum zaten. Ck3 de falan inanılmaz zorluyor kayıyor yan ekrana. Neyse arkadaşın konusunu gereksiz meşgul etmeyeyim. Çözemezsem yeni bir konu açarım.
Sanırım strateji oyunuydu. O yüzden imlecinizi gizlemiyor.Tam ekran oynuyorum zaten. Ck3 de falan inanılmaz zorluyor kayıyor yan ekrana.
Tek bildiğim çözüm oyunun çözünürlüğü düşürüp (örnek 1600x900) ve tam ekran yaparak engelleyebilirsiniz. Veya bilgisayarın çözünürlüğü düşürüp oyunun çözünürlüğü normalinde de tutabilirsiniz. Ben öyle çözmüştüm.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çözüldü Steam için koleksiyon kartı kastıran uygulama var mı?
- Margot Robbie
-
-