Çok geçmiş olsun. Burada hiç suçu olmayan kendisi. Bilgileri sızdırılıyor bu ayrı bir olay, banka bu kadar büyük işlemde müşteriyi arama zahmetine girmiyor bu ayrı bir olay, mağaza hiç sorgusuz sualsiz ürün teslim ediyor bu ayrı bir olay. Ülkede sadece dolandırılmamak bile başarı haline geldi. Bir de kan verdiği gün bunlar başına gelmiş bu beni daha da üzdü.

Akbank ve Garanti Bankası'ndan uzak durmakta fayda var hocalarım.

Alaka seviyesi?

Ben kendi güvenliğimi aldığım sürece, saçma sapan linklere tıklamadığım ve dolandırıcılara bilgilerimi vermediğim sürece bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. İstersen git en güvenli bankayı kullan. Ama yine de saçma linklere tıklarsan, dolandırıcılara inanırsan ve önlemini almazsan başına iş gelir, yine dolandırılırsın. Ha, video için konuşmuyorum. Yanlış anlaşılmasın. Genel olarak konuşuyorum. Videoyu izlemedim, video özelinde bir yorum yapmıyorum.

Buna rağmen yine de bir olay yaşanabilir. Ama sırf bir kişinin başına bir olay geldi diye “şu bankadan uzak durun, bu bankayı kullanmayın” demek yanlıştır. Teşekkürler, saygılar.

Öncelikle kendisine geçmiş olsun diyelim. Siz de bu tuzağa düşmeyin, dikkat edin.

Geçmiş olsun. Umarım her şey tez zamanda düzelir. Üzüldüm kendisine.

Son düzenleme:
Alaka seviyesi?

Ben kendi güvenliğimi aldığım sürece, saçma sapan linklere tıklamadığım ve dolandırıcılara bilgilerimi vermediğim sürece bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. İstersen git en güvenli bankayı kullan. Ama yine de saçma linklere tıklarsan, dolandırıcılara inanırsan ve önlemini almazsan başına iş gelir, yine dolandırılırsın. Ha, video için konuşmuyorum. Yanlış anlaşılmasın. Genel olarak konuşuyorum. Videoyu izlemedim, video özelinde bir yorum yapmıyorum.

Buna rağmen yine de bir olay yaşanabilir. Ama sırf bir kişinin başına bir olay geldi diye “şu bankadan uzak durun, bu bankayı kullanmayın” demek yanlıştır. Teşekkürler, saygılar.

Geçmiş olsun. Umarım her şey tez zamanda düzelir. Üzüldüm kendisine.
Güvenlik açığı var, bu iki banka da üzerinden epey fazla dolandırıcılık olayları oluyor, Bir sürü Akbank mağduru var ve bu mağdurlara halen bir çare bulunamadı.

Videoyu izleyin herkes ne demek istediğimi anlar.

Dünya'nın en saçma şeyi de dolandırılıyorsun ve bilgi filan verilmiyor aman ne güzel KVKK kapsamı. Maalesef gencinden yaşlısına herkes dalgın olabiliyor. Bankaların uygulamalara ve kredi kartı güvenliğine daha fazla geliştirme yapmaları lazım. Mevcut şartlar yetersiz. Videodaki Garanti'nin durumu zaten hiç yeterli değil. Uygulamada direkt işlemin detayı yazmıyor.

Öncelikle kendisine geçmiş olsun diyelim. Siz de bu tuzağa düşmeyin, dikkat edin.

Böyle şeyler için telefonunuzu yabancı numaralara açmayın özellikle 850'li numaralara telefonumu açmam ben kendi operatörümün aramalarına bile cevap vermiyorum onlar da göz göre göre resmi olarak dolandırıyorlar zaten bir sorun olsa önce siz görürsünüz yani size gelip de "provizyonda işte iptal edelim söze kod gelsin şöyle böyle" demezler adam kendisi de söylemiş şüpheli etkinlik varsa banka şakk diye erişim engelini koyuyor hesabınızdan para çekilmeye çalışılıyorsa da bankaların doğrulama kodu sistemi var o kodun gelmesi gerek alışveriş anında size durduk yere bir kod gelmesi lazım ve miktarını da kendiniz görürsünüz Amazon siparişinin üstüne aranmışsa da ben olsam tamam öyle bir şey mi olmuş biraz bekleyin der Amazon ile iletişime geçerim benim muhatabım alışveriş yaptığım platform olur alışveriş yeri iade veya iptal işleminde sorumlu tutuluyor paranın girdiği ve çıktığı yer orası zaten.