Merdt

Üstün
Makaleler
1
Selamlar arkadaşlar, bir süredir uzun süredir aksattığım cilt bakımı işine girmeyi kafaya koydum.

Güzel bir yüz temizleyici ve bir tonik edindim. Başka kullanmamı tavsiye ettiğiniz bir şeyler var mı, çeşitli maskeler, kremler vs?

Peeling icin serum bakabilirseniz guzel bir arti olur. Haftada 2 kere arindirma yaparsiniz. AHA, BHA gibi bilesenlere bakabilirsiniz. Bir de C vitaminli serum veya maskeleri tavsiye ederim. Etki ettigini hissettiriyor. Bir de peeling kullanacaksaniz nemlendirici daha da sart. Cunku bariyeri zayiflatabiliyor uzun vadede.

Son düzenleme:
Nemlendirici ve serum eksik ayrıca.
Bağırsak sağlığına dikkat edelim.
Günde 5 vakit yüzünü 3 kez yıka. Ciddili öneridir.

Hepsini cebime koydum dikkat edeceğim. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

@Merdt, peeling etkisiyle arindirmis olursunuz demek istemistim. Urunu kullanmaniz sonucu yani.

Peeling 2 defa önermişsiniz, maske için öneriniz nedir? Son sormak istediğim de: sabahları yüz temizleme jelini, gece yatmadan önce de toniğimi kullanıyorum. Kullanım şekli doğru mudur, değilse önerir misiniz?

@Merdt, ben L'Oreal Paris'in C vitamini serumunu kullaniyorum. Maske icin pek bilgim yok. Yuz temizleme jelini gunde 2 kez de kullanabilirsiniz. Ama yuzunuzu kuruttugunu hissediyorsaniz bir kere de yeterli. Tonik kullaniminiz da uygun. Tonikte hangi maddeler var? Eger agir bilesenler varsa peeling gunu kullanmayin. Bir de nemlendirici alabilirseniz her gun kullanin. Uzun yol gidecegim zaman yuz temizleme + nemlendiriciyle gezerim. Gerisi daha ekstra oluyor cunku.

@Merdt, ben L'Oreal Paris'in C vitamini serumunu kullaniyorum. Maske icin pek bilgim yok. Yuz temizleme jelini gunde 2 kez de kullanabilirsiniz. Ama yuzunuzu kuruttugunu hissediyorsaniz bir kere de yeterli. Tonik kullaniminiz da uygun. Tonikte hangi maddeler var? Eger agir bilesenler varsa peeling gunu kullanmayin. Bir de nemlendirici alabilirseniz her gun kullanin. Uzun yol gidecegim zaman yuz temizleme + nemlendiriciyle gezerim. Gerisi daha ekstra oluyor cunku.

Tonikte bitki özleri var genel olarak, ağır bir şey değil. Teşekkür ederim tane tane açıkladığınız için. Anladım güzelce. Ürünlere de bakacağım mesai bitince.