Çin malı telefonların aşırı abartılması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan THE KEROXEA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 77
  • Görüntüleme Görüntüleme 735
Sürekli oyun mu oynuyorsunuz? Sabah 5'te işe gidip akşam 8-9'da geliyorum. Telefonu full kullanmama rağmen eve gelince şarjım 30-40 civarı kalıyor. 90 W taksam 10 dk'da doluyor. 2 sene oldu, hiç pil sorunu yaşamadım.
Yok normal internette geziniyorum belki kameradan 10 dakikalik fotoğraf çekiyorum birkaç dakikalık telefon konuşması dışında başka da bir şey yok. Ama bjr bakıyorum ekran sürem 3 saat 50 dakika civarlarında iken telefon şarj düşük uyarısı veriyor.

Custom ROM kurunca düzeliyor bu arada ekran süresinde 6-7 saatleri görebiliyorduk, tekrar geri stock ROM kurunca ekran süresi 4 saate düşüyor.

Bir de utanmadan beni suçlamışsın yaşadığım sorun için hahahha, komik bir arkadaşsın sevdim. Sorun bende haklısın, elimde 7 yıllık Mi 9 var hâla yakamadım keratayı ne dandik cihazmış.
Çin fanı mı? Ah benim cahil kardeşim hepsi Çinli artık haberin yok mu gerçekten?

Hocam Xiaomi 17T kullaniyorum bende tek bir reklam gormedim, bilmiyorum 17 serisinde kaldırmışlardir belki.

komik bir arkadaşsın sevdim
Sen beni sevdiysen ben de seni sevdim kral

elimde 7 yıllık Mi 9 var hâla yakamadım keratayı ne dandik cihazmış.
Elimde 2011 model 15 yıllık Galaxy Wonder var bende onu yakamadım Samsung kalitesi diyebilir miyiz

Bir de utanmadan beni suçlamışsın yaşadığım sorun için hahahahha
Kral 3 tane A serisi yaktım diyorsun ben anakartı yanmış bir Samsung A serisi cihaz bile görmedim sen nasıl 3 tanesini yaktın ciddi anlamda hayrete düştüm dalga geçme amaçlı da değil cidden merak ettim

Hocam Xiaomi 17T kullaniyorum bende tek bir reklam gormedim, bilmiyorum 17 serisinde kaldırmışlardir belki.
En son 17T'de Mi Video ve dosya yöneticisinde karşıma reklam çıkmıştı Mi Video'yu kaldırdım da dosya yöneticisindeki reklam için Google Files kurmasını önermiştim arkadaşa.

Çin fanı mı? Ah benim cahil kardeşim hepsi Çinli artık haberin yok mu gerçekten?
Google Pixel, Apple iPhone, Samsung Galaxy, Sony Xperia Çinli mi oluyor şimdi hocam? Çin'de fabrika açtı diye bir markaya Çinli diyemeyiz.

Kral 3 tane A serisi yaktım diyorsun ben anakartı yanmış bir Samsung A serisi cihaz bile görmedim sen nasıl 3 tanesini yaktın ciddi anlamda hayrete düştüm dalga geçme amaçlı da değil cidden merak ettim
Çok çaba gerektirmedi şarja taktım geldiğimde ölmüştü. Entegreden anakarta kadar kömür etmiş cihazın içini.
Biraz bakarsan görürsün hocam bu zaten A serisinin kroniği, bunu nasıl görmezsin bilmezsin, araştırıp bulamazsın anlamadım gerçekten.

Hocam çevremde A serisi kullanan onlarca insan var kaç senedir hiçbirinin cihazında böyle bir sorun olduğunu görmedim harbiden garipsedim. En çok A50 ve A70 modelinde oluyormuş bu sorun internette baktıklarıma göre. İlginç hiç başıma gelmediği için bilmiyordum harbiden.

A50'de kronik, A70, A71 ve A34 te kronik olmasa da bazı cihazlarda bu sorun görülüyormuş. Diğer A35, A56 gibi modeller için yoğun şikayetler yok. Demek ki eski A serisi modellerinde olan bir şey muhtemelen. Eski AX0 ve AX3 modellerinde olmuş hep çünkü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…