Sürekli oyun mu oynuyorsunuz? Sabah 5'te işe gidip akşam 8-9'da geliyorum. Telefonu full kullanmama rağmen eve gelince şarjım 30-40 civarı kalıyor. 90 W taksam 10 dk'da doluyor. 2 sene oldu, hiç pil sorunu yaşamadım.
Yok normal internette geziniyorum belki kameradan 10 dakikalik fotoğraf çekiyorum birkaç dakikalık telefon konuşması dışında başka da bir şey yok. Ama bjr bakıyorum ekran sürem 3 saat 50 dakika civarlarında iken telefon şarj düşük uyarısı veriyor.

Custom ROM kurunca düzeliyor bu arada ekran süresinde 6-7 saatleri görebiliyorduk, tekrar geri stock ROM kurunca ekran süresi 4 saate düşüyor.

Hocam 3 tane A serisi patlatmışsan sıkıntı ciddi diyorum sende. Yav bizim evde kaç yıldır A ve M serisi Samsung cihazlar kullanıldı hiçbiri anakart arızası vermiyor iken sen nasıl 3 tanesini yaktın hocam cidden büyük başarı. Yani birine 3 tane A serisi cihaz versen isteyerek bile yakamaz orijinal adaptör ile vallahi de billahi de bravo.

POCO X3 Pro faciasını umursamayıp Samsung olunca kötüleyen klasik Chinese Phone fanlarının lafı. Nerede görsem tanırım :hehehe:
Bir de utanmadan beni suçlamışsın yaşadığım sorun için hahahha, komik bir arkadaşsın sevdim. Sorun bende haklısın, elimde 7 yıllık Mi 9 var hâla yakamadım keratayı ne dandik cihazmış.
Çin fanı mı? Ah benim cahil kardeşim hepsi Çinli artık haberin yok mu gerçekten?

Arayüzde reklam izledikten sknra Xring O3'ün anlamı kalmıyor. Ultra hızlı işlemcin ile uygulamaları hızlıca açmak isterken reklama takılıp 10 saniye boyunca izledikten sonra cidden önemi kalmıyor.

Arkadaşımda Xiaomi 15 Ultra var hocam onlarda da reklam var maalesef. Eskiden ana Xiaomi serisinde yoktu ama yeni nesillere koyuyorlar artık.
Hocam Xiaomi 17T kullaniyorum bende tek bir reklam gormedim, bilmiyorum 17 serisinde kaldırmışlardir belki.

Sen beni sevdiysen ben de seni sevdim kral :hehehe:

elimde 7 yıllık Mi 9 var hâla yakamadım keratayı ne dandik cihazmış.
Elimde 2011 model 15 yıllık Galaxy Wonder var bende onu yakamadım Samsung kalitesi diyebilir miyiz :)

Bir de utanmadan beni suçlamışsın yaşadığım sorun için hahahahha
Kral 3 tane A serisi yaktım diyorsun ben anakartı yanmış bir Samsung A serisi cihaz bile görmedim sen nasıl 3 tanesini yaktın ciddi anlamda hayrete düştüm dalga geçme amaçlı da değil cidden merak ettim :D

Hocam Xiaomi 17T kullaniyorum bende tek bir reklam gormedim, bilmiyorum 17 serisinde kaldırmışlardir belki.
En son 17T'de Mi Video ve dosya yöneticisinde karşıma reklam çıkmıştı Mi Video'yu kaldırdım da dosya yöneticisindeki reklam için Google Files kurmasını önermiştim arkadaşa.

Çin fanı mı? Ah benim cahil kardeşim hepsi Çinli artık haberin yok mu gerçekten?
Google Pixel, Apple iPhone, Samsung Galaxy, Sony Xperia Çinli mi oluyor şimdi hocam? Çin'de fabrika açtı diye bir markaya Çinli diyemeyiz.

Kral 3 tane A serisi yaktım diyorsun ben anakartı yanmış bir Samsung A serisi cihaz bile görmedim sen nasıl 3 tanesini yaktın ciddi anlamda hayrete düştüm dalga geçme amaçlı da değil cidden merak ettim :D
Çok çaba gerektirmedi şarja taktım geldiğimde ölmüştü. Entegreden anakarta kadar kömür etmiş cihazın içini.
Biraz bakarsan görürsün hocam bu zaten A serisinin kroniği, bunu nasıl görmezsin bilmezsin, araştırıp bulamazsın anlamadım gerçekten.

Çok çaba gerektirmedi şarja taktım geldiğimde ölmüştü. Entegreden anakarta kadar kömür etmiş cihazın içini.
Biraz bakarsan görürsün hocam bu zaten A serisinin kroniği, bunu nasıl görmezsin bilmezsin, araştırıp bulamazsın anlamadım gerçekten.
Hocam çevremde A serisi kullanan onlarca insan var kaç senedir hiçbirinin cihazında böyle bir sorun olduğunu görmedim harbiden garipsedim. En çok A50 ve A70 modelinde oluyormuş bu sorun internette baktıklarıma göre. İlginç hiç başıma gelmediği için bilmiyordum harbiden.

A50'de kronik, A70, A71 ve A34 te kronik olmasa da bazı cihazlarda bu sorun görülüyormuş. Diğer A35, A56 gibi modeller için yoğun şikayetler yok. Demek ki eski A serisi modellerinde olan bir şey muhtemelen. Eski AX0 ve AX3 modellerinde olmuş hep çünkü.

Son düzenleme:
Honor'un tasarımından bahsetmeme bile gerek yoktur sanırım.

Ayrıca bu dediklerim de Xiaomi için geçerli. Dosha yöneticisinde reklam görmeye devam mı hocam 🤣

OS olarak katılmıyorum fakat özellikle 1-2 sene önceki modelleri çok kopyala yapıştır yapıyorlardı. Eski model hissiyatları daha iyiydi. Fakat bunu diğer firmalarda bayağı yapıyor. Bu sebeple artık alışagelmiş bir durum. Kendilerine de son zamanlarda çekidüzen verdiler zaten. Telefonlar kaliteli ve uzun ömürlü sonucunda.

HyperOS 3'te hala gözüküyor hocam bende ve arkadaşımda çıkıyor reklam HyperOS 1 ve HyperOS 2 geldiğinde her sene aynısını diyorlar ama yine de raklam görüyoruz anlamadım ben bu işi.

Babam Redmi Note 12 kullanıyor en sonki güncellemeden sonra ben görmedim. He şu var, bence Xiaomi'nin dosya yöneticisi berbat. Honor'unkinde Zarchive benzeri bazı özellikler var mesela, Huawei'de de aynı şekilde. Xiaomi 2-3 tık arkadan geliyor. (Ortalama 1 sene önceki güncellemeden bahsediyorum, telefon eski olduğu için güncellemeleri vesaire kapattım.)