Sürekli oyun mu oynuyorsunuz? Sabah 5'te işe gidip akşam 8-9'da geliyorum. Telefonu full kullanmama rağmen eve gelince şarjım 30-40 civarı kalıyor. 90 W taksam 10 dk'da doluyor. 2 sene oldu, hiç pil sorunu yaşamadım.
Yok normal internette geziniyorum belki kameradan 10 dakikalik fotoğraf çekiyorum birkaç dakikalık telefon konuşması dışında başka da bir şey yok. Ama bjr bakıyorum ekran sürem 3 saat 50 dakika civarlarında iken telefon şarj düşük uyarısı veriyor.

Custom ROM kurunca düzeliyor bu arada ekran süresinde 6-7 saatleri görebiliyorduk, tekrar geri stock ROM kurunca ekran süresi 4 saate düşüyor.

Hocam 3 tane A serisi patlatmışsan sıkıntı ciddi diyorum sende. Yav bizim evde kaç yıldır A ve M serisi Samsung cihazlar kullanıldı hiçbiri anakart arızası vermiyor iken sen nasıl 3 tanesini yaktın hocam cidden büyük başarı. Yani birine 3 tane A serisi cihaz versen isteyerek bile yakamaz orijinal adaptör ile vallahi de billahi de bravo.

POCO X3 Pro faciasını umursamayıp Samsung olunca kötüleyen klasik Chinese Phone fanlarının lafı. Nerede görsem tanırım :hehehe:
Bir de utanmadan beni suçlamışsın yaşadığım sorun için hahahha, komik bir arkadaşsın sevdim. Sorun bende haklısın, elimde 7 yıllık Mi 9 var hâla yakamadım keratayı ne dandik cihazmış.
Çin fanı mı? Ah benim cahil kardeşim hepsi Çinli artık haberin yok mu gerçekten?

Arayüzde reklam izledikten sknra Xring O3'ün anlamı kalmıyor. Ultra hızlı işlemcin ile uygulamaları hızlıca açmak isterken reklama takılıp 10 saniye boyunca izledikten sonra cidden önemi kalmıyor.

Arkadaşımda Xiaomi 15 Ultra var hocam onlarda da reklam var maalesef. Eskiden ana Xiaomi serisinde yoktu ama yeni nesillere koyuyorlar artık.
Hocam Xiaomi 17T kullaniyorum bende tek bir reklam gormedim, bilmiyorum 17 serisinde kaldırmışlardir belki.