Çin'in en iyi telefon markası sizce nedir?

mustaine

Başarılı
Yer
Kocaeli
Bence Çin'in en iyi telefonu Huawei'dir. ABD ambargosuna rağmen hala iyi iş çıkarıyorlar. Özellikle Watch tarafında. Telefon konusunda ise telefonları çatır çatır çalışıyor vallahi. Ambargo olmasaydı 15 Pro Max ile S24 Ultranın yanında bir Huawei modeli daha konuşuyor olurduk kesinlike. İkinciye gelirsek bence ikinci en iyi Çin markasıda Oppo'dur. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Çin'in en iyi telefonu Huawei'dir. ABD ambargosuna rağmen hala iyi iş çıkarıyorlar. Özellikle Watch tarafında. Telefon konusunda ise telefonları çatır çatır çalışıyor vallahi. Ambargo olmasaydı 15 Pro Max ile S24 Ultranın yanında bir Huawei modeli daha konuşuyor olurduk kesinlike. İkinciye gelirsek bence ikinci en iyi Çin markasıda Oppo'dur. Siz ne düşünüyorsunuz?
Huawei. O ambargo olayı olmasa cep telefonları arasında devrim bir marka. Huawei’ye olan hayranlığım ayrıdır, o kadar ambargoya rağmen hala ayaktalar ve kamera konusunda oldukça iddialılar.

Kesinlikle Huawei, ardından Xiaomi ve Oppo gelir benim için. Özellikle ColorOS gayet stabil bir arayüz.

Bu fotoğraf her şeyi açıklıyor zaten. Çin'in bazı kısıtlamalarından dolayı önümüzdeki dönemde Apple satışları düşebilir. Vivo'ya yorum yapmayacağım, ben hala kötü olduğunu düşünüyorum. Zaten ülkemizde V30 gibi orta segment bir modeli 30K'den satmaya çalışandan ne beklenir ki, ama aksi gibi BBK'nın tutulan tek markası. Daha sonra da dediğim gibi Honor geliyor.

Kirin'ler kendi çıktığı dönemdeki SoC'ler ile denk hale gelsin, siz o zaman görün ;).

1712443568443.webp

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt