Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.500 Çözümler 70 Beğeniler 5.447 Yer Haddonfield, Illinois 9 Temmuz 2025 #1 Ekran kartım %70'lere kadar kullanılıyor ancak oyun açılmıyor, siyah ekranda kalıyor. Dosyaları doğruladım, sildim yükledim düzelmiyor. Hata da vermiyor, ne yapmalıyım? Acaba beklesem düzelir mi? Gölgelendirme yapıyor olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2025
Ekran kartım %70'lere kadar kullanılıyor ancak oyun açılmıyor, siyah ekranda kalıyor. Dosyaları doğruladım, sildim yükledim düzelmiyor. Hata da vermiyor, ne yapmalıyım? Acaba beklesem düzelir mi? Gölgelendirme yapıyor olabilir.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.772 Yer İstanbul 9 Temmuz 2025 #2 Ne kadar beklettiğine bağlı ama gölgelendirme yapıyorsa ekranda yazmalı. Artı 0 Eksi
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.500 Çözümler 70 Beğeniler 5.447 Yer Haddonfield, Illinois 9 Temmuz 2025 #3 Recep Baltaş dedi: Ne kadar beklettiğine bağlı ama gölgelendirme yapıyorsa ekranda yazmalı. Genişletmek için tıkla... Ne kadar beklersem bekleyeyim açılmıyor hocam yarım saat bekledim. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Ne kadar beklettiğine bağlı ama gölgelendirme yapıyorsa ekranda yazmalı. Genişletmek için tıkla... Ne kadar beklersem bekleyeyim açılmıyor hocam yarım saat bekledim.