S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 801 Makaleler 1 Beğeniler 230 14 Ağustos 2024 #1 Oyunu silmeden önce 70k nüfuslu şehrim vardı. Oyunu silmiştim. 1 ay oldu geri yükledim. Ama harita oyunda gözükmüyor. Geri getirmenin yolu var mı?
Oyunu silmeden önce 70k nüfuslu şehrim vardı. Oyunu silmiştim. 1 ay oldu geri yükledim. Ama harita oyunda gözükmüyor. Geri getirmenin yolu var mı?
KS KS S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 801 Makaleler 1 Beğeniler 230 14 Ağustos 2024 #11 001 dedi: O zaman soğuk su icmek zamani gelmis. Paradox'un bilmediğim save sistemi yoksa eski save komple silinmistir buyuk ihtimal. Genişletmek için tıkla... Çok iyiydi ya. Artı 0 Eksi
001 dedi: O zaman soğuk su icmek zamani gelmis. Paradox'un bilmediğim save sistemi yoksa eski save komple silinmistir buyuk ihtimal. Genişletmek için tıkla... Çok iyiydi ya.
0 001 13 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.986 Makaleler 24 Çözümler 55 Beğeniler 2.488 14 Ağustos 2024 #12 serbest dedi: Çok iyiydi ya. Genişletmek için tıkla... Ben mod render hatasi yüzünden kac kez buyuk sehirlerimi kaybettim. Yapacak bir sey yok, yeni macera yapin bu minvalle siz de. Artı 0 Eksi
serbest dedi: Çok iyiydi ya. Genişletmek için tıkla... Ben mod render hatasi yüzünden kac kez buyuk sehirlerimi kaybettim. Yapacak bir sey yok, yeni macera yapin bu minvalle siz de.
KS KS S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 801 Makaleler 1 Beğeniler 230 14 Ağustos 2024 #13 001 dedi: Ben mod render hatasi yüzünden kac kez buyuk sehirlerimi kaybettim. Yapacak bir şey yok, yeni macera yapin bu minvalle siz de. Genişletmek için tıkla... Bende modlu oynuyordum. Sıfırlayınca modlar gitti, biraz yükledimde sanki bir şeyler eksik eskisinden. Ama uğraşmadım devam ederim böyle. Bu arada bidiğin harita var mı? Oyunun haritaları yeter artık. Artı 0 Eksi
001 dedi: Ben mod render hatasi yüzünden kac kez buyuk sehirlerimi kaybettim. Yapacak bir şey yok, yeni macera yapin bu minvalle siz de. Genişletmek için tıkla... Bende modlu oynuyordum. Sıfırlayınca modlar gitti, biraz yükledimde sanki bir şeyler eksik eskisinden. Ama uğraşmadım devam ederim böyle. Bu arada bidiğin harita var mı? Oyunun haritaları yeter artık.
0 001 13 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.986 Makaleler 24 Çözümler 55 Beğeniler 2.488 14 Ağustos 2024 #14 serbest dedi: Bu arada bidiğin harita var mı? Oyunun haritaları yeter artık. Genişletmek için tıkla... Steam Workshop::Seahorse Islands Archipelago steamcommunity.com Steam Workshop::Riverdale steamcommunity.com Steam Workshop::Kerrisdale Bay - Vanilla Map steamcommunity.com Steam Workshop::Kerrisdale Bay - Vanilla Map steamcommunity.com Artı 0 Eksi
serbest dedi: Bu arada bidiğin harita var mı? Oyunun haritaları yeter artık. Genişletmek için tıkla... Steam Workshop::Seahorse Islands Archipelago steamcommunity.com Steam Workshop::Riverdale steamcommunity.com Steam Workshop::Kerrisdale Bay - Vanilla Map steamcommunity.com Steam Workshop::Kerrisdale Bay - Vanilla Map steamcommunity.com
KS KS S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 801 Makaleler 1 Beğeniler 230 14 Ağustos 2024 #15 001 dedi: Steam Workshop::Seahorse Islands Archipelago steamcommunity.com Steam Workshop::Riverdale steamcommunity.com Steam Workshop::Kerrisdale Bay - Vanilla Map steamcommunity.com Steam Workshop::Kerrisdale Bay - Vanilla Map steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Akşam bakarım hepsine. Artı 0 Eksi
001 dedi: Steam Workshop::Seahorse Islands Archipelago steamcommunity.com Steam Workshop::Riverdale steamcommunity.com Steam Workshop::Kerrisdale Bay - Vanilla Map steamcommunity.com Steam Workshop::Kerrisdale Bay - Vanilla Map steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Akşam bakarım hepsine.