Çizgi Diziler/Animasyonlar ölüyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ratchet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 464
Bu kategoriye anime de giriyor, o yüzden hayır diyorum. 700 anime izledim ve öleceğini hiç zannetmiyorum, aksine türk anime topluluğu gün geçtikçe büyüyor gibi. Bir de Crunchyroll Türkiye'ye gelse tam olacak ama hiç umudum yok, korsan izlemeye mecbur bırakıyorlar. Gerçi, yapacakları çeviri de para ödemeye değer mi geldiği zaman o da tartışılır.

@Kyoya, gelmedi mi? Şu an Türkiyeden Türk Lirası’yla yerel fiyatlandırmayla alınabiliyor, aboneliğim bile var. Tek problem Türkçe dil desteği oldukça kısıtlı, o da düzelir evelallah

@Kyoya, gelmedi mi? Şu an Türkiyeden Türk Lirası’yla yerel fiyatlandırmayla alınabiliyor, aboneliğim bile var. Tek problem Türkçe dil desteği oldukça kısıtlı, o da düzelir evelallah
Resmi bir duyuru görmedim şahsen. Türkçe altyazısı olan birkaç anime söyleyebilir misiniz bana Crunchyroll üzerinde? Mesela, Jujutsu Kaisen'in var mı? Genelde Türkçe dışı her altyazı var çünkü baktığımda

Edgy dedigimiz icerik zaten kalmamisti artik pek 2013-2014'ten sonra. Normal.

Türkçe altyazı bayağı sıkıntı dediğim gibi ama TL’ye bölgesel fiyatlandırma bile büyük gelişme bence. Fan paketi 50, Mega Fan paketi 70 lira. Bedava.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…