Hesap satın aldım ve hesabın mailini değiştirdim, telefon güvenlikte ekledim. Fakat hesaba başka biri giriyor. Maili tekrar değiştirdim yine giriyor. Bu nasıl mümkün oluyor? Mail değiştirdikten sonra bağlı cihaz varsa girememesi gerekmiyor mu?

Şifreyi bir şekilde sıfırlıyor olabilir mi?
Şifre yok ki. Hesaba giriş yapmak için mail adresine gelen kodun bilinmesi gerekiyor. Büyük ihtimal hesap, cihazında önceden de duruyordu ve çıkış yapmadığı sürece kalıyor. Fakat mail değiştirdikten sonra cihazdan kalkması gerekiyor.

Mail değiştirdikten sonra da hesap silinmiyor. Girilen cihazdan elle silinmesi lazım. Belki destek işe yarar ama hesabı satın almışsınız.
Hesap silinmiyor doğru fakat eski mail olmadığı için hesaba tıkladığında oyuna giriş yapmaması gerekiyor. Çünkü maili değiştirilmiş. Önceden bu şekildi. Eğer böyle bir şey mevcutsa kimse hesap satamaz ki? Başka bir cihazda açık bırakır istediği zaman girer istediğini yapar.

Hesap satın aldım ve hesabın mailini değiştirdim, telefon güvenlikte ekledim. Fakat hesaba başka biri giriyor. Maili tekrar değiştirdim yine giriyor. Bu nasıl mümkün oluyor? Mail değiştirdikten sonra bağlı cihaz varsa girememesi gerekmiyor mu?

Gmail üzerinde diğer cihaza format atamıyor muyduk cihazımı bul uygulamasından? Yap derim. Parasını vermişsin sonuçta.

Gmail üzerinde diğer cihaza format atamıyor muyduk cihazımı bul uygulamasından? Yap derim. Parasını vermişsin sonuçta.

Yeni Gmail'de eski Gmail'le ilgili bir bağlantı olacağını sanmıyorum.

Desteğe yazıyorsunuz, hesabıma başka birisi giriyor diye. Bot aracılığıyla SMS doğrulaması yaptırıp sizden yeni mail istiyor. Supercell LD'yi bu yeni mail üzerine alıyorsunuz, devamında bütün cihazlardan çıkış atılarak sorun çözülmüş oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör: