Detaylar
Kim cevapladı?Amazon'dan alacaksınız sanırım? Ürün linki varsa paylaşır mısınız? Ona göre yorum yapayım.
Ben de aldım çünkü Climate Pledge Friendly ürün. Ama Amazon TR'de olduğundan haberim yoktu. Amazon US üzerinden almıştım.
Ben de aldım çünkü Climate Pledge Friendly ürün. Ama Amazon TR'de olduğundan haberim yoktu. Amazon US üzerinden almıştım.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Amazon'dan alacaksınız sanırım? Ürün linki varsa paylaşır mısınız? Ona göre yorum yapayım.
Ben de aldım çünkü climate pledge friendly ürün. Ama Amazon TR'de olduğundan haberim yoktu. Amazon us üzerinden almıştım.
Bende zaten Amazon De'den alıyorum.
Amazon'un Climate Pledge Friendly ürünlerini başarılı buluyorum. Daha önce telefon almıştım ben de Amazon US üzerinden. Durum olarak ''kabul edilebilir'' yazmasına rağmen üründe hiç bir kusur yoktu. Sadece kutusunda çizikler vardı.Bende zaten Amazon De'den alıyorum.
Amazon refurbished ürünlerine özen gösteriyor, almanızda bir sakınca görmüyorum. Yalnızca doğrudan Türkiye'ye gönderimi yok ama tahmin ediyorum ki bunu zaten biliyorsunuz.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Amazon'un climate pledge friendly ürünlerini başarılı buluyorum. Daha önce telefon almıştım ben de Amazon us üzerinden. Durum olarak "kabul edilebilir" yazmasına rağmen üründe hiçbir kusur yoktu. Sadece kutusunda çizikler vardı.
Amazon refurbished ürünlerine özen gösteriyor, almanızda bir sakınca görmüyorum. Yalnızca doğrudan Türkiye'ye gönderimi yok ama tahmin ediyorum ki bunu zaten biliyorsunuz.
Biliyorum, amcam getirecek. Bir sürü Avrupa ülkesinden yorumlar var. İspanya, İtalya, Fransa ama 1 kişi fotoğraf eklemiş ve bayağı bir çizik var ekranda sizce güvenmeli miyim? Şüphelendim.
1 yıl Amazon garantisi kapsamında yer alıyor ürün. Ayrıca teslim aldıktan sonra 30 gün içinde iade edebilirsiniz. Cihaz size gelmeden önce size getirecek olan kişi kutusundan çıkartıp inceleyebilir. Eğer üründe bir kusur yoksa herhangi bir sorun da olmaz.Biliyorum, amcam getirecek. Bir sürü Avrupa ülkesinden yorumlar var. İspanya, İtalya, Fransa ama 1 kişi fotoğraf eklemiş ve bayağı bir çizik var ekranda sizce güvenmeli miyim? Şüphelendim.