xalvorath

Yetkin
Yer
İstanbul/Eyüp
Çözemediğim bir sorun, birçok şey test ettim fakat yok düzeltemiyorum.

Süresi asla belli olmamak ile beraber belli süreler aralığında ses daha tok gelmeye başlıyor fakat 5 dakika falan sürüyor sonrasında tekrar ince halini alıyor. Dolby açıyorum düzeliyor tok sese geçiyor ama yine de tekrar ince sese geçiyor. Bu kulaklık arızalı mı? Dolby açmadığım halde ses kartı takılı olmadığı halde hiçbir etken yok bu olay yine oluyor.

Cloud 2 yazılımsal olarak sakat bir kulaklık. Wireless versiyonunu NGenuity'de kullanabiliyor olmamız da kulaklık hakkında pek bir şey değiştirmiyor. Muhtemelen kontrolcüsündeki bir problem yüzünden bu sorunu yaşıyorsunuz.

Firmware update yapmanız sorunu çözebilir.

İlgili bağlantıda firmware update ile ilgili bazı bilgilendirmeler yer alıyor. Yönlendirmeleri uygulayarak firmware update yapmayı deneyebilirsiniz. Ancak üretim partilerine göre farklılıklar var sanırım. Ona da dikkat edin.

Cloud 2 yazılımsal olarak sakat bir kulaklık. Wireless versiyonunu NGenuity'de kullanabiliyor olmamız da kulaklık hakkında pek bir şey değiştirmiyor. Muhtemelen kontrolcüsündeki bir problem yüzünden bu sorunu yaşıyorsunuz.

Firmware Update yapmanız sorunu çözebilir.

İlgili bağlantıda Firmware Update ile ilgili bazı bilgilendirmeler yer alıyor. Yönlendirmeleri uygulayarak Firmware Update yapmayı deneyebilirsiniz. Ancak üretim partilerine göre farklılıklar var sanırım. Ona da dikkat edin.

Hocam tek isteğim kendi keyfine göre ses tonunu değiştirmemesi başka bir şey istemiyorum.