Burası yanlış. Bu adamın testleri çok tutarlı. İzlemeni öneririm. CMF, batarya konusunda çok başarılı. S23'ün 6 saat ekran süresi aldığı videosunu gördüğümden beri testlerine güvenim tam.
Burası yanlış. Bu adamın testleri çok tutarlı. İzlemeni öneririm. Cmf, batarya konusunda çok başarılı. S23'ün 6 saat ekran süresi aldığı videosunu gördüğümden beri testlerine güvenim tam.
Hocam sentetik test ne olursa olsun. Kullanıcı deneyimlerine bakıyorum, hatta nothing 3'ün ekran süresine bakıyorum 4-5-6 saat aralığında.
Belki cmfler biraz daha iyi olabilir ama nothing 1 ve nothing 3 de gördüğüm ekran süreleri o civarda.
Hocam sentetik test ne olursa olsun. Kullanıcı deneyimlerine bakıyorum, hatta nothing 3'ün ekran süresine bakıyorum 4-5-6 saat aralığında.
Belki cmfler biraz daha iyi olabilir ama nothing 1 ve nothing 3 de gördüğüm ekran süreleri o civarda.
Kullanıcı deneyimi olarak CMF Phone 1'in yük altında alev topuna döndüğünü söyleyen Hindistanlı adamlar var. Nothing 3'ün diğer flagship cihazlarla kıyasladığımızda batarya ömrü kötü. 14:59'a bakabilirsin. Sonuncu olmuş.
Kullanıcı deneyimi olarak cmf Phone 1'in yük altında alev topuna döndüğünü söyleyen Hindistan'lı adamlar var. Nothing 3'ün diğer flagship cihazlarla kıyasladığımızda batarya ömrü kötü. 14:59'a bakabilirsin. Sonuncu olmuş.
Cmf Phone 1'in alev topu olması normal bence.
Nothing 3'ün sentetik testlerine bakmamıştım bu arada. Kullanıcı deneyimlerine bakmıştım. Benim S22 ile kapısırdı. Sentetik testtede sonuncu olmuş.