Alan kişi 3 5 saat ekran süresi alırsa çok üzülür.
Burası yanlış. Bu adamın testleri çok tutarlı. İzlemeni öneririm. CMF, batarya konusunda çok başarılı. S23'ün 6 saat ekran süresi aldığı videosunu gördüğümden beri testlerine güvenim tam.

Burası yanlış. Bu adamın testleri çok tutarlı. İzlemeni öneririm. Cmf, batarya konusunda çok başarılı. S23'ün 6 saat ekran süresi aldığı videosunu gördüğümden beri testlerine güvenim tam.

Hocam sentetik test ne olursa olsun. Kullanıcı deneyimlerine bakıyorum, hatta nothing 3'ün ekran süresine bakıyorum 4-5-6 saat aralığında.
Belki cmfler biraz daha iyi olabilir ama nothing 1 ve nothing 3 de gördüğüm ekran süreleri o civarda.

Hocam sentetik test ne olursa olsun. Kullanıcı deneyimlerine bakıyorum, hatta nothing 3'ün ekran süresine bakıyorum 4-5-6 saat aralığında.
Belki cmfler biraz daha iyi olabilir ama nothing 1 ve nothing 3 de gördüğüm ekran süreleri o civarda.
Kullanıcı deneyimi olarak CMF Phone 1'in yük altında alev topuna döndüğünü söyleyen Hindistanlı adamlar var. Nothing 3'ün diğer flagship cihazlarla kıyasladığımızda batarya ömrü kötü. 14:59'a bakabilirsin. Sonuncu olmuş.

Kullanıcı deneyimi olarak cmf Phone 1'in yük altında alev topuna döndüğünü söyleyen Hindistan'lı adamlar var. Nothing 3'ün diğer flagship cihazlarla kıyasladığımızda batarya ömrü kötü. 14:59'a bakabilirsin. Sonuncu olmuş.

Cmf Phone 1'in alev topu olması normal bence.
Nothing 3'ün sentetik testlerine bakmamıştım bu arada. Kullanıcı deneyimlerine bakmıştım. Benim S22 ile kapısırdı. Sentetik testtede sonuncu olmuş.

Herkes baska bir sey demis ama CMF Phone 1'in en guclu yani bataryasi. Baska cihazla karistiriyor olmayasiniz?

Cogu rakibine bayagi fark atiyor hatta:

Alinir mi diye sorarsaniz cihazin kendince cok eksigi var ama dustugu fiyat guzel. "Alinabilir" bir fiyata yaklasmis nihayet.