The Winter Soldier 8

Çalışkan
Steam'de CoD Modern Warfare 4 Açık Beta'sı, Kapalı Beta'da ulaştığı en yüksek oyuncu sayısını geçemedi. Kapalı Beta'da oyuncu sayısı en yüksek 115.000'e, Açık Beta'da ise en yüksek 113.500'e ulaştı.

1788112442159.webp

Açık betayı oynuyorum belki fikrim değişir diye. Aim assist daha iyi kolla daha rahat oynadım bu sefer. Önceki haliyle bana kafa tutuyordu. Yine de pek çekemedi beni gerçekten. Sanırım geri almayacağım.

Açık betayı oynuyorum belki fikrim değişir diye. Aim assist daha iyi kolla daha rahat oynadım bu sefer. Önceki haliyle bana kafa tutuyordu. Yine de pek çekemedi beni gerçekten. Sanırım geri almayacağım.
O aim asist denilen illet yüzünden oynanmaz hale geliyor crossplay kapatma ayarı olmalı.

O aim asist denilen illet yüzünden oynanmaz hale geliyor crossplay kapatma ayarı olmalı.
Hocam bugüne kadar hep kolla oynardım. Ancak öyle bir aim assist yapmışlar ki, bazen adamın yanına kilitleniyor adama aim almaya çalıştığımda bana kafa tutuyordu. Sırf bu yüzden klavye mouse geçtim, ilk defa oynamama rağmen daha iyi oynadım. Bu seferde aim assist sıkıntı oldu. Şimdi düzeltilince tekrar kol oynadım beğendim ancak oyun sarmadı nedense. Halbuki çok beklediğim bir oyundu bayadır CoD oynamıyordum.

Ben de aim assist dışında yapılan değişikliklerden memnunum. Spawnlar ve TTK daha iyi olmuş. Oyundaki tempo yavaşlamış ancak böyle küçük haritalarla bu tempo en iyisi gibi duruyor. Ancak normal hızı birazcık artırmaları gerek çünkü çok yavaş. Aim assist de biraz daha nerflenmesi gerek. Yine de ben 70 dolar vermeyeceğim, pek ilgimi çeken bir oyun değil. %50 indirime girince alırım ben büyük ihtimalle.

Ben de aim assist dışında yapılan değişikliklerden memnunum. Spawnlar ve TTK daha iyi olmuş. Oyundaki tempo yavaşlamış ancak böyle küçük haritalarla bu tempo en iyisi gibi duruyor. Ancak normal hızı birazcık artırmaları gerek çünkü çok yavaş. Aim assist de biraz daha nerflenmesi gerek. Yine de ben 70 dolar vermeyeceğim, pek ilgimi çeken bir oyun değil. %50 indirime girince alırım ben büyük ihtimalle.
Benim en çok canımı sıkan şeylerden birisi TTK oldu. Ben adamlara hit marker sayacı gibi kaç mermi sıkıyorum anca ölüyorlar. Ne zaman ölsem kill cam'e bakıyorum, hiç şaşmadan 4 mermide adamlar bitiriyor beni. En çokta buna tilt oldum.

İnanın bende hiç anlam veremedim. Silaha öyle bir build yaptım ki bir tek bile kırmızı gözüken istatistik yok. Hepsi yeşil ve bazı durumlarda silah aşırı iyi. Bazen de dediğim gibi hit marker sayacı. Sinir krizi geçirmeye gerek yok diye düşündüm ve iade ettim. Kesinlikle Wardogs ile devam edeceğim daha iyisi gelene kadar. İnanılmaz bir oyun.

İnanın bende hiç anlam veremedim. Silaha öyle bir Build yaptım ki bir tek bile kırmızı gözüken istatistik yok. Hepsi yeşil ve bazı durumlarda silah aşırı iyi. Bazen de dediğim gibi hit marker sayacı. Sinir krizi geçirmeye gerek yok diye düşündüm ve iade ettim. Kesinlikle wardogs ile devam edeceğim daha iyisi gelene kadar. İnanılmaz bir oyun.

Vallahi ben seviyorum CoD oynamayi, sinir oldukça işler sarpa sarıyor tamamen odaklandın mi oldugunu fark ettim, tabii diger etkenler hala var. Aim assitler iki mermide vurmalar devam ediyor ama şu an daha keyif alarak oynuyorum. Kabullendim diyelim :)