Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok bununla ilgili değil, güç çekişiyle ilgiliydi ben UV ve frekans düşürdüm biraz (performansa neredeyse hiç etkisi olmadı) güç çekici ciddi derecede düştü yani 185watt çektiği durumlarda Max 150watt çeker hale geldi.
Şu an Max 150watt çekiyor ve 120watt gibi bir sınır değeri aşmadıkça ister oyunu yeni açmış olayın, ister 3 saat oynamış olayım asla cw sesi yok. Fakat bu seviyeyi aştığında oyun ilk açıldığında ciddi bir cw sesi var (asla tahummul edilemez) 4-5 dakika sonra bu ses ciddi derecede düşüyor ve kabuledilebilir hale geliyor. 120watt ile 150watt arasında seste en küçük bir fark yok, UV yapmadan önce 185 watt çekerken bu sınır görece daya yüksekti (uzun zaman olduğu için hatırlamıyorum) o zamanda cw sesine başladığı güç tüketimi ile Max güç tüketimi arasında asla ses farkı yoktu. Kafama takılan "gittikçe artabilir" şeklinde yorumlar oluyordu ama bugüne kadar değişen bir şey olmadı.