C Crays Gelişen Katılım 9 Şubat 2026 Mesajlar 5 Beğeniler 0 9 Şubat 2026 #1 Son zamanlarda kartımdaki coil whine sesini duymaya başladım. XFX RX 6600. alalı neredeyse 2 sene oluyor, garantinin bitmesine 1 aydan az kaldı. Servise gitti geldi, düşük desibel dediler geri gönderdiler. Video bu tekrar göndersem değişim alır mıyım?
Son zamanlarda kartımdaki coil whine sesini duymaya başladım. XFX RX 6600. alalı neredeyse 2 sene oluyor, garantinin bitmesine 1 aydan az kaldı. Servise gitti geldi, düşük desibel dediler geri gönderdiler. Video bu tekrar göndersem değişim alır mıyım?
D4C Uzman Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 976 Çözümler 2 Beğeniler 813 9 Şubat 2026 #2 Hayır almazsın, Coil Whine değişim için yeterli bir sebep değil.
KS KS C Crays Gelişen Katılım 9 Şubat 2026 Mesajlar 5 Beğeniler 0 9 Şubat 2026 #3 D4C dedi: Hayır almazsın, Coil Whine değişim için yeterli bir sebep değil. Genişletmek için tıkla... performansı etkilermi bu cızırtı beni çok rahatsız ediyor psu değişsem azalırmı psu powerboost 650W 80+ white
D4C dedi: Hayır almazsın, Coil Whine değişim için yeterli bir sebep değil. Genişletmek için tıkla... performansı etkilermi bu cızırtı beni çok rahatsız ediyor psu değişsem azalırmı psu powerboost 650W 80+ white
D4C Uzman Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 976 Çözümler 2 Beğeniler 813 9 Şubat 2026 #4 Crays dedi: performansı etkilermi bu cızırtı beni çok rahatsız ediyor psu değişsem azalırmı psu powerboost 650W 80+ white Genişletmek için tıkla... Performansı etkilemez, ekran kartına undervolt yapmayı deneyin. Bir nebze de olsa azaltır.
Crays dedi: performansı etkilermi bu cızırtı beni çok rahatsız ediyor psu değişsem azalırmı psu powerboost 650W 80+ white Genişletmek için tıkla... Performansı etkilemez, ekran kartına undervolt yapmayı deneyin. Bir nebze de olsa azaltır.