Anakart değişimi sonrası arttığını düşündüğüm coil whine sesi var. Bunun nereden geldiğini net nasıl öğrenebilirim ve anakart değişimi yapsam düzelir mi?
@Ayhan Dönmez @X99
@Ayhan Dönmez @X99
Son düzenleme:
Anakart kaynaklıysa değişim şansım varken değişebileyim diye nereden geldiğini ve anakart değişiminin çözüp çözemeyeceğini anlamaya çalışıyorum.
Anakart değişimi sonrası arttığını düşündüğüm coil whine sesi var. Bunun nereden geldiğini net nasıl öğrenebilirim ve anakart değişimi yapsam düzelir mi?
@Ayhan Dönmez @X99
Bununla karışmasın:
@Mr. Falcon bir zahmet daha anakart değişimi yapma, lütfen.piyasada anakart kalmadı.
Videodaki olayı anlamadım abi. Aynısıyla değişim yapacağım yaparsam abi veyahut TUF serisi alabilirim.
Şimdi Furmark yaptım ama uzun süreli yapmayı sevmiyorum 2-3 dakika yaptım CW gelmedi. Spider-Man oynarken gelmesi garip.@X99 Yapsın sana, anakart önerisi.Videodaki olayı nasıl anlamadın? Serinin devamını izle. CW sandığın şey CW olmayabilir. Geçen zaten anlatmıştım, boşta ve yükte bakacaksın. Boştayken fanları %100 çekip bak örneğin, fan olayını dışla.
Şimdi Furmark yaptım ama uzun süreli yapmayı sevmiyorum 2-3 dakika yaptım CW gelmedi. Spider-Man oynarken gelmesi garip.