4K seçtim başlatırken hata veriyor.Furmark Preset kısmını görsel iletir misin? Oradan Furmark KNOT OpenGL ve 4K seç çözünürlüğü. MSAA X4 yap ayarlardan. Ama mesela benim kartta VT3 testinde anakart VRM'lerden CW sesi geliyor belirgin şekilde. Yine Furmark verdiğim Preset'te CW geliyor, bazı oyunlarda yine yükte yapıyor bunu. Durum değişken. Fan olayı ile karıştırma, önce fanları %100 alıp bak sırayla. Sonra dediğim gibi Furmark bakarsın. Nereden kaynaklandığı soru işareti burada.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Eylül 2024
- Makaleler
- 1
O zaman sana anakarttan ziyade @X99 ekran kartı önerisi yapması gerekecek.
O zaman sana anakarttan ziyade @X99 ekran kartı önerisi yapması gerekecek.Nasıl bir hata bu? Tam Ekran tiklediysen tikleme onu.
Tamam abi ss alırken fark ettim ya korktum bir an C0 ingilizce maalesef
- Makaleler
- 1
Evet, Tam Ekran tikini kaldırın. 4K öyle başlatın.
Evet, Tam Ekran tikini kaldırın. 4K öyle başlatın.
Böyle yaptım abi dediğim gibi uzun süreli stresse sokunca bende stresse giriyorum. Çok ama çok ufak bi CW aldım bu defa. Oyundayken gelenin yanında hiç bir şey.
O zaman sana anakarttan ziyade @X99 ekran kartı önerisi yapması gerekecek.nasıl bir hata bu? Tam ekran tiklediysen tikleme onu.
Fanları bir Armoury Crate ile son hızda çalıştırsın da orayı bir eleyelim hocam @Ayhan Dönmez, testlere başlamadan önce nasıl yapılıyor videosunu izle, testi yapıp sonucu buraya bildir, detaylarla zaman kaybetme @Mr. Falcon.
- Makaleler
- 1
Eki Görüntüle 240970
Böyle yaptım abi dediğim gibi uzun süreli stresse sokunca bende stresse giriyorum. Çok ama çok ufak bi CW aldım bu defa. Oyundayken gelenin yanında hiç bir şey.
Fan olayını dışla, Aktör'deki gibi sende de fan cızırtı olabilir. Anakart VRM şüphesi varsa VT3 testi aç. Bağırtıyor VRM'leri, öyle bir test dünyada yok. Amper çok çekiyor, orantısız.
Armory ile mi yapayım yoksa MSI Afterburner ile mi yapayım? Armory önermiyorsunuz diye indirmiyorum abi.Fanları bir Armoury Crate ile son hızda çalıştırsın da orayı bir eleyelim hocam @Ayhan Dönmez, testlere başlamadan önce nasıl yapılıyor videosunu izle, testi yapıp sonucu buraya bildir, detaylarla zaman kaybetme @Mr. Falcon.
- Makaleler
- 1
Armory ile mi yapayım yoksa MSI Afterburner ile mi yapayım? Armory önermiyorsunuz diye indirmiyorum abi.
Fan olayını Armory + MSI ile hallet. Şuradan .zip uzantılı dosyayı indir, içerisine .exe'yi atacaksın. Sonra CPU+RAM şeklinde işaretleyip başlat. Sadece VT3 başında tik olsun.
Release y-cruncher_gui.201125 · Profetorum/y-cruncher_GUI
Changelog: Added automatic download if y-cruncher (either the full extracted version or the .zip file) is not present
@Mr. Falcon Armory indirmediysen indirme, BIOS'tan hallet ya da. Armory geçici olarak indireceksen de Revo ile silersin, Advanced Scan yaptır. Reg. vs. dahil silinecek.
Fan Control diğer opsiyon, bununla da halledersin.
Fan Control - A highly focused fan controlling software for Windows
Fan Control is a free software that allows the user to control their CPU, GPU and case fans using temperatures.
Armory indirdim ama henüz kurmadım. MSI Afterburner kurup fanları sonuna kadar açıp, Furmark testini tekrar yapmamı mı istiyorsun abi?Fan olayını Armory + MSI ile hallet. Şuradan .zip uzantılı dosyayı indir, içerisine .exe'yi atacaksın. Sonra CPU+RAM şeklinde işaretleyip başlat. Sadece VT3 başında tik olsun.
![]()
Release y-cruncher_gui.201125 · Profetorum/y-cruncher_GUI
Changelog: Added automatic download if y-cruncher (either the full extracted version or the .zip file) is not presentgithub.com
Eki Görüntüle 240971
@Mr. Falcon Armory indirmediysen indirme, BIOS'tan hallet ya da. Armory geçici olarak indireceksen de Revo ile silersin, Advanced Scan yaptır. Reg. vs. dahil silinecek.
Fan Control diğer opsiyon, bununla da halledersin.
Fan Control - A highly focused fan controlling software for Windows
Fan Control is a free software that allows the user to control their CPU, GPU and case fans using temperatures.getfancontrol.com
Yeni konular
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-