Furmark Preset kısmını görsel iletir misin? Oradan Furmark KNOT OpenGL ve 4K seç çözünürlüğü. MSAA X4 yap ayarlardan. Ama mesela benim kartta VT3 testinde anakart VRM'lerden CW sesi geliyor belirgin şekilde. Yine Furmark verdiğim Preset'te CW geliyor, bazı oyunlarda yine yükte yapıyor bunu. Durum değişken. Fan olayı ile karıştırma, önce fanları %100 alıp bak sırayla. Sonra dediğim gibi Furmark bakarsın. Nereden kaynaklandığı soru işareti burada.
4K seçtim başlatırken hata veriyor.

O zaman sana anakarttan ziyade @X99 ekran kartı önerisi yapması gerekecek. :) Nasıl bir hata bu? Tam Ekran tiklediysen tikleme onu.
Ekran görüntüsü 2026-04-15 171523.webp

Tamam abi ss alırken fark ettim ya korktum bir an C0 ingilizce maalesef :D

Eki Görüntüle 240970

Böyle yaptım abi dediğim gibi uzun süreli stresse sokunca bende stresse giriyorum. Çok ama çok ufak bi CW aldım bu defa. Oyundayken gelenin yanında hiç bir şey.

Fan olayını dışla, Aktör'deki gibi sende de fan cızırtı olabilir. Anakart VRM şüphesi varsa VT3 testi aç. Bağırtıyor VRM'leri, öyle bir test dünyada yok. Amper çok çekiyor, orantısız.

Armory ile mi yapayım yoksa MSI Afterburner ile mi yapayım? Armory önermiyorsunuz diye indirmiyorum abi.

Fan olayını Armory + MSI ile hallet. Şuradan .zip uzantılı dosyayı indir, içerisine .exe'yi atacaksın. Sonra CPU+RAM şeklinde işaretleyip başlat. Sadece VT3 başında tik olsun.

1776262855821.webp

@Mr. Falcon Armory indirmediysen indirme, BIOS'tan hallet ya da. Armory geçici olarak indireceksen de Revo ile silersin, Advanced Scan yaptır. Reg. vs. dahil silinecek.

Fan Control diğer opsiyon, bununla da halledersin.

Fan olayını Armory + MSI ile hallet. Şuradan .zip uzantılı dosyayı indir, içerisine .exe'yi atacaksın. Sonra CPU+RAM şeklinde işaretleyip başlat. Sadece VT3 başında tik olsun.

Eki Görüntüle 240971

@Mr. Falcon Armory indirmediysen indirme, BIOS'tan hallet ya da. Armory geçici olarak indireceksen de Revo ile silersin, Advanced Scan yaptır. Reg. vs. dahil silinecek.

Fan Control diğer opsiyon, bununla da halledersin.

Armory indirdim ama henüz kurmadım. MSI Afterburner kurup fanları sonuna kadar açıp, Furmark testini tekrar yapmamı mı istiyorsun abi?