Armory indirdim ama henüz kurmadım. MSI Afterburner kurup fanları sonuna kadar açıp, Furmark testini tekrar yapmamı mı istiyorsun abi?

Hayır, önce kasa ve GPU fanları %100 deneyeceksin. Fan Control indir, oradan ve MSI ile hallet bunu. Fan olayı dışladıktan sonra VT3 testi yap anlattığım gibi. O da yemezse OCCT Power ve Furmark ile sonlandır, tespit et mevzuyu. Çok zor olmasa gerek. Yöntemler bunlar.

Hayır, önce kasa ve GPU fanları %100 deneyeceksin. Fan Control indir, oradan ve MSI ile hallet bunu. Fan olayı dışladıktan sonra VT3 testi yap anlattığım gibi. O da yemezse OCCT Power ve FurMark ile sonlandır, tespit et mevzuyu. Çok zor olmasa gerek. Yöntemler bunlar.

Fanlar tam devirde çalışıyorken kasanın kapağını aç, kulağını fanlara yaklaştır, ekran kartı ve güç kaynağına yaklaştır sesleri kontrol et, diğer testleride yaparken tek parçalara kulağını yaklaştır dinle, sesin yerini tespit etmeye çalış yani, testler boşa gitmesin :) @Mr. Falcon.

Fanlar tam devirde çalışıyorken kasanın kapağını aç, kulağını fanlara yaklaştır, ekran kartı ve güç kaynağına yaklaştır sesleri kontrol et, diğer testleride yaparken tek parçalara kulağını yaklaştır dinle, sesin yerini tespit etmeye çalış yani, testler boşa gitmesin :) @Mr. Falcon.

Hayır, önce kasa ve GPU fanları %100 deneyeceksin. Fan Control indir, oradan ve MSI ile hallet bunu. Fan olayı dışladıktan sonra VT3 testi yap anlattığım gibi. O da yemezse OCCT Power ve FurMark ile sonlandır, tespit et mevzuyu. Çok zor olmasa gerek. Yöntemler bunlar.

Fan seslerinde sorun yok sesi normal kontrol ettim. FurMark testlerinde de ses çıkmıyor sadece Spider-Man oynarken çıkıyor. FC 26'da en yüksek ayarlarda da aşırı aşırı az çıkıyor.