Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, Instagram'da aşırı fazla bug hatası, artık nasıl diyeyim bilmiyorum, çok hata yaşıyorum. Bazen profil fotoğrafımı değiştiremiyorum, bazen hesap değiştiremediğim oldu veya öne çıkanların kapak fotoğrafını galerimden koyamıyorum. Bildiğiniz betanın betası gibi sanki. Hem orijinal sürüm hem betaya girdim, belki denedim, sonra sil yükle yaptım, durdurmaya zorla yaptım, veriyi sil, anlayacağınız her şeyi yaptım ama bir türlü bug'ları çözemedim. Resmen beni telefondan soğuttu Instagram bug'ları. Sizce ne yapmalıyım? APK mı indireyim? Ne yapayım? Bir çözüm önerisi olan var mı?

öne çıkanların kapak fotoğrafını galerimden koyamıyorum.
Sadece bu sorun icin konusacak olursam bir hesabimda rahatca galerimden fotograf koyabiliyorken diger hesabimda takiliyor ve one cikanlari silip yeniden olusturmadikca cozulmuyor. Surum degistirmeyi ve modlu Instagram kullanmayi denedim fakat cozulmedi.

Sadece bu sorun icin konusacak olursam bir hesabimda rahatca galerimden fotograf koyabiliyorken diger hesabimda takiliyor ve one cikanlari silip yeniden olusturmadikca cozulmuyor. Surum degistirmeyi ve modlu Instagram kullanmayi denedim fakat cozulmedi.
Gerçekten telefonumdan memnunum ama işim gereği sayfa ve kişisel hesabımı kullanırken krize sokuyor beni. Bir tane uygulamaya optimizasyon neden yapılmaz ki? Bu kadar mühim bir konu neden konuşulmuyor acaba? Mesela bu da başka bir hata. Gerçekten cihazımla bir yandan alakalı, bir yandan alakasız bir sorun. Soğuttu beni. Aşağıda ilk attığım reelslerin en alt sırada kaç görüntüleme var göremiyorum. Ufak da olsa çok sıkıntısı var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250723_183414_Instagram.webp
    Screenshot_20250723_183414_Instagram.webp
    599,2 KB · Görüntüleme: 72
Uzun zamandır saçma sapan özellikler eklediklerinden dolayı diğer özellikler bozuluyor. Yarım bıraktığınız bir işe 3 yıl sonra tekrar başladığınızı düşünün. Ne yaptığınızı hatırlamakta zorluk çekerseniz değil mi? Bu adamlarda da aynı, ve bu onların suçu. Büyük ihtimal hiçbir zaman Instagram'ın hataları bitmeyecek.

Uzun zamandır saçma sapan özellikler eklediklerinden dolayı diğer özellikler bozuluyor. Yarım bıraktığınız bir işe 3 yıl sonra tekrar başladığınızı düşünün. Ne yaptığınızı hatırlamakta zorluk çekerseniz değil mi? Bu adamlarda da aynı, ve bu onların suçu. Büyük ihtimal hiçbir zaman Instagram'ın hataları bitmeyecek.
İşim gereği kullandığım için çok sinirlendirdi beni, şu an satıp iPhone 16'ya geçmeyi düşünüyorum. Benim gözümde Android kameradan ve bataryadan ibaret, gerisi çok geride Apple'a göre.

Bende de aynı. Güncellemeler ana hesaba gelmiyor. Yan hesaplardan da özellikler kayıp. Telefon ısınıyor. Çok sıkıntılı bir uygulama.

En başında bilseydim iPhone 16 alırdım; cihaz çok iyi. S24 Ultra, şu anki cihazım. Batarya bitmiyor, kamera iyi ama sürekli optimizasyon sorunları var.

S24 Ultra iPhone 16'dan kat kat iyi hocam.
Hocam, kağıt üzerinde kat kat iyi ama ben kağıt üzerinde kullanmıyorum. Telefonu, şu an işim gereği günümün yarısını Instagram'da geçiriyorum ve bu sorunlar bana kafayı yedirtiyor.

Instagram'ı APK mı indirsem bana fikir verir misiniz?