Çok sevilen ama beğenemediğiniz oyunlar nelerdir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2697
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    oyunlar
Vice City ve şimdilik CS2. CS2'ye bu yaz bir şans vermeyi planlıyorum, umarım alışabilirim. GO'yu özlediğim için garip geliyor.

GTA 5'i bir sevemedim ama Vice City, San Andreas ve GTA IV hastasıyım

RDR2, temposu fazla ağır geliyor. Birkaç defa baştan başladım ancak kapattıktan sonra geri açasım gelmedi. Ezeli rakibi olan God Of War'ı 3 defa, sonuncusu en zor zorlukta olmak üzere bitirmiştim; ve bana göre bariz God Of War çok daha akıcı geçen bir oyundu.

Daha sonra bir daha bakarım, belki fikrim değişir.

Muhtemelen Control.
Control'ün aslına bakarsanız sevilecek bir yanı da yok zaten. Bu kadar şişirilmesinin nedeni görsel olarak çok üst düzey bir iş olması. Görüntülerine baktığınızda büyülenebilirsiniz ancak hikaye bunu desteklemiyor.

Fortnite.
PUBG.
Valorant.
Overwatch.

Aslında ben online oyun çok sevmem Fall Guys hariç. Bir de Brawl Stars.

Mesela Nintendo oyunlarını çok severim.
1995-2010 arası oyunları severim. Ama son çıkan oyunları sevemedim.

GTA 4 dışındaki bütün GTA sürümleri aşırı abartılmış sürümler gibime geliyor.

GTA 5 ve inFamous: Second Son GTA 5'in hikayesi kötü inFamous: Second Son 10 yıl önce çıktığı için eski geldi galiba ondan beğenmedim oynanısı çok kısıtlıydı.

Daha yeni gördüm mesajını, şu an yanımda bilgisayarım yok ailemin evindeyim fakat şöyle atayım.

Bu orijinal oyun:

Bu da Remake, Epic Games'ten oynamıştım:

Kendi fikrimi tekrar belirtiyorum, bu oyunun hikayesi gereğinden çok daha fazla hızlı. Karakterler derinlikten yoksun, sıradan ötesi sıradan tiplemeler, ana karakter dahil hiçbiriyle bütünleşemiyorsunuz. Zaten gameplay odaklı olmayan bir oyunda hikaye sunumu ve karakterler de iyi olmayınca, bu oyunun beni içine çekebilecek veya eğlendirecek herhangi bir tarafı kalmıyor.

Özellikle bunu belirtiyorum çünkü çoğu kişi Tommy Angelo'nun iyi yazılmış bir karakter olduğunu ve bu oyunun hikayesinin yavaş ve oturaklı bir şekilde işlendiği söylüyor. Oynanıştan bilerek bahsetmedim çünkü bu oyun genellikle hikayesi ile ön plana çıkarılıyor.

Ben de bu beklenti ile girdim ve karşılığını alamadım.

Yazdığım hiçbir şeyi de kimseden etkilenerek veya koplayarak yazmadım. Bilip bilmeden, beni tanımadan boş boş konuşma. 16 yıldır oyun oynarım, 16 yıl boyunca Sinan Akkol yani Disket Kutusu kanalı dışında, türkçe olan herhangi bir oyun içerikli kanalı takip etmedim. Eskiden incelemeleri dergilerden takip ederdim, şimdi ise sadece metacritic'ten eleştirmenlerin ve oyuncuların yorumuna bakarım. Çoğunlukla bunlar da hiç umrumda olmaz ve kendi deneyimime odaklanırım.

Beni çok sinirlendirdin cidden, çünkü hayatta en nefret ettiğim şeyi yapıyorsun, bana iftira atıyorsun fakat ben böyle bir şey yapmadığıma, şerefim üzerine yemin ederim.

Bilip bilmeden atıp tutma, sırf boş konuşmak için insanlara yanlış ithamlarda bulunma. Sadece internette değil günlük hayatında da sana bunu tavsiye ederim, çünkü bunun adı iftiradır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…