Detaylar
Kim cevapladı?Keremefe_1
Becerikli
o zaman şimdi dışarı çıkacağım ondan dolayı akşam deneyim ve size yazayım
Hocam şimdi Windows 10'u flasha Rufus olarak attım bunu kurmayı deneyeceğim ondan önce yapmam gereken bir ayar var mı? BIOS da veya diskpart yerinde.
Tpm secure boot vesaire kapatmalı mıyım yanio zaman şimdi dışarı çıkacağım ondan dolayı akşam deneyim ve size yazayım
Hocam şimdi Windows 10'u flasha Rufus olarak attım bunu kurmayı deneyeceğim ondan önce yapmam gereken bir ayar var mı? BIOS da veya diskpart yerinde.
Son düzenleme:
Keremefe_1
Becerikli
hocam Windows 10 u kurdum ama ilk kez bir bununla karşılaşıyorum. Ekran 800x600 olarak geldi ve değiştiremiyorumAçık kalabilir hepsi, Windows 10 hazırlarken yine GPT seçin.
şimdi kendiliğinden ekran gitti geldi ve çözüldü ve şimdi de yeniden başlatmak gerek bu ayarlar için felan dedi. anlamadımhocam Windows 10 u kurdum ama ilk kez bir bununla karşılaşıyorum. Ekran 800x600 olarak geldi ve değiştiremiyorum
Keremefe_1
Becerikli
şimdi diğer SSD ve HDD yi takayimmi yoksa direk Windows 11 kurayım mı? bir de Windows 11 i format atmadan nasıl kurabilirizSürücü kuruyor, kurmadan öyle çözünürlük düşük olur.
şu an denetleme yaptığımda destekliyor olarak gözüküyorşimdi diğer SSD ve HDD yi takayimmi yoksa direk Windows 11 kurayım mı? bir de Windows 11 i format atmadan nasıl kurabiliriz
Keremefe_1
Becerikli
Ayarlar güncelleme kısmında yükseltme seçeneği olaması lazım, diskleri her şey bitince takarsınız.
Bu şekilde şu an
Dosya Ekleri
Keremefe_1
Becerikli
buraya atıyor
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
-
-
-
-