Çok ısınıyor demişler güçlü işlemciler için keşke indirimde iken vatandan msi b650m gaming plus wifi alsaydım 7500tl idi

B650m r alsam 7500f ile sıkıntı olur mu 1 2 sene

Yanına wifi ve bluetooth adaptör de gerekiyor onu nasıl ne alacam bilmiyorum

Çok ısınıyor demişler güçlü işlemciler için keşke indirimde iken vatandan msi b650m gaming plus wifi alsaydım 7500tl idi
VRM'ler 100 derece civarına kadar stabil çalışabiliyor.
24 saat render yapmayacaksanız bir sorun olmaz. 😃

B650M-R, B650M-K vs. vs. pek fark etmez.

B650m r alsam 7500f ile sıkıntı olur mu 1 2 sene
Olmaz. O anakartla 9800X3D kullananı gördüm. 😃
7500F vız gelir.

O zaman B650M-R alıyorum, 4500'e 3 taksit şeklinde yapacak bir şey yok. İlk defa alacağım sistemde riske atamayacağım, hayırlısı olsun diyelim. Peki bu anakart ile kasa fanlarının hızını, rengini vs. ayarlayabilirim değil mi? Kasada 4 fan var.

Güncelleme kısmı nasıl oluyor ben b650mr alsam 2 sene sonra güncelleme vermeyecekler mi güncelleme ne kadar alacak eski bir anakart mı bu ?

Yanına bu ürünü alsam uyumlu olur mu ? https://amzn.eu/d/3xbAraD

Fazla soru sordum çok teşekkürler

Son düzenleme:
O zaman B650M-R alıyorum, 4500'e 3 taksit şeklinde yapacak bir şey yok. İlk defa alacağım sistemde riske atamayacağım, hayırlısı olsun diyelim. Peki bu anakart ile kasa fanlarının hızını, rengini vs. ayarlayabilirim değil mi? Kasada 4 fan var.

Güncelleme kısmı nasıl oluyor ben b650mr alsam 2 sene sonra güncelleme vermeyecekler mi güncelleme ne kadar alacak eski bir anakart mı bu ?
Kablolamada pek sorun yaşamazsınız, yaşasanız biel 1 adet çoklayıcıyla vs. kolayca çözülür.

Güncelleme konusuna kafanızı takmayın. Milattan kalma anakartlara bile hala güncelleme geliyor. 🙂

Peki attığım adaptör uyumlu mu anakarta
Bildiğim kadarıyla uyumlu. İşaretli yere takılacak zaten.

Screenshot_20250915_212726_Chrome.webp

@Michael MYERS

Hocam merhaba bende güncel olarak 650M-R anakartı aldım, chipset sıcaklığınız kaç acaba boşta ve oyun içerisinde eğer müsait zamanınız var ise bakar mısınız, yeni aldım ve değerler 50-60 arasında sürekli tuhaf geliyor.