Çarpan kilidi kilitli zaten 7800X3D'nin, fazla elleyemezsiniz.B650m r çok basit biostar da öyle ilerde 7800x3d yukseltecegim çok basit kaçar gibi geliyor ne alsam anlamadım 7k kadar çıkabilirim
B650M-R vs. yeterli olur.
Çarpan kilidi kilitli zaten 7800X3D'nin, fazla elleyemezsiniz.B650m r çok basit biostar da öyle ilerde 7800x3d yukseltecegim çok basit kaçar gibi geliyor ne alsam anlamadım 7k kadar çıkabilirim
Çok ısınıyor demişler güçlü işlemciler için keşke indirimde iken vatandan msi b650m gaming plus wifi alsaydım 7500tl idiÇarpan kilidi kilitli zaten 7800X3D'nin, fazla elleyemezsiniz.
B650M-R vs. yeterli olur.
VRM'ler 100 derece civarına kadar stabil çalışabiliyor.Çok ısınıyor demişler güçlü işlemciler için keşke indirimde iken vatandan msi b650m gaming plus wifi alsaydım 7500tl idi
Olmaz. O anakartla 9800X3D kullananı gördüm.
Kablolamada pek sorun yaşamazsınız, yaşasanız biel 1 adet çoklayıcıyla vs. kolayca çözülür.O zaman B650M-R alıyorum, 4500'e 3 taksit şeklinde yapacak bir şey yok. İlk defa alacağım sistemde riske atamayacağım, hayırlısı olsun diyelim. Peki bu anakart ile kasa fanlarının hızını, rengini vs. ayarlayabilirim değil mi? Kasada 4 fan var.
Güncelleme kısmı nasıl oluyor ben b650mr alsam 2 sene sonra güncelleme vermeyecekler mi güncelleme ne kadar alacak eski bir anakart mı bu ?
Peki attığım adaptör uyumlu mu anakartaKablolamada pek sorun yaşamazsınız, yaşasanız biel 1 adet çoklayıcıyla vs. kolayca çözülür.
Güncelleme konusuna kafanızı takmayın. Milattan kalma anakartlara bile hala güncelleme geliyor.![]()
Bildiğim kadarıyla uyumlu. İşaretli yere takılacak zaten.
Tamamdır çok teşekkürler son parçayı da almış olduk
Baktım bendeki max 50yi gördü oyunda sabit kalıyor bosta 40 45 civarı@Michael MYERS
Hocam merhaba bende güncel olarak 650M-R anakartı aldım, chipset sıcaklığınız kaç acaba boşta ve oyun içerisinde eğer müsait zamanınız var ise bakar mısınız, yeni aldım ve değerler 50-60 arasında sürekli tuhaf geliyor.