Baktım bendeki Max 50'yi gördü oyunda sabit kalıyor bosta 40 45 civarı.
Kasanız nedir? bende Asus B650M-R kullanıyorum ama değerler tuhaf.
Baktım bendeki Max 50'yi gördü oyunda sabit kalıyor bosta 40 45 civarı.
Kasam d501a hava akışı iyi kasa ve siz hangi uygulamadan bakıyorsunuz değerlereKasanız nedir? bende Asus B650M-R kullanıyorum ama değerler tuhaf.
Hwinfo, nereden bakmalıyım?Kasam d501a hava akışı iyi kasa ve siz hangi uygulamadan bakıyorsunuz değerlere
Sıkıntı yok. Anakart sıcaklığınız kaç oyunda ve boşta ? Bu arada yanlış yazmışım bendeki chipset şimdi baktım boşta 45 derece sabit anakart da 35 derece sabit şekilde 10 dakikadır boşta
Sıkıntı yok. Anakart sıcaklığınız kaç oyunda ve boşta? Bu arada yanlış yazmışım bendeki chipset şimdi baktım boşta 45 derece sabit anakart da 35 derece sabit şekilde 10 dakikadır boşta.
Sıkıntı yok. Anakart sıcaklığınız kaç oyunda ve boşta? Bu arada yanlış yazmışım bendeki chipset şimdi baktım boşta 45 derece sabit anakart da 35 derece sabit şekilde 10 dakikadır boşta.
Dedim ya zaten anakart diye bosta 35 max oyunda 40 görüyor yonga seti ise boşta 45 oyunda max 50 51 daha üstüne çıkmıyor.Evet b650mr var bende deVay be benimki boşta 50 akvaryum kasa olduğundan mı bilemedim şimdi.
Anakartınız B650M-R değil mi hocam?
Birde söylediğiniz sıcaklık yonga setine ait olmalı 35 derece bayağı az Anakart sıcaklığı olmasın?
Dedim ya zaten anakart diye bosta 35 Max oyunda 40 görüyor yonga seti ise boşta 45 oyunda Max 50 51 daha üstüne çıkmıyor. Evet B650mr var bende de.