Ben de B450M battleax anakartımda sorun yaşamıştım. TPM açamıyordum, işlemci voltajları bir garipti falan. Anakartları fiziksel olarak güzel bileşenlere sahip, üzerleri de segmentine göre dolu denebilir ama BIOS konusunda facialar o yüzden anakartları garip garip davranıyor 😂

1.30v veriyorum fakat CPU-Z ve kendi i-Game Center'de 1.35 ve üstüne akdar çıkıyor voltaj gerçekten BIOS'u kötü.

@Talha Yiğit, Talha kardeşim Allah razı olsun senden, ne iyi adamsın! 3.000 TL'ye Colorful Battle AX B650M E Pro anakart alacaktım, ikinci el dedim, bir bakayım nasıl bir die. Senin yorumların olmasa alırdım, vazgeçtim; MSI Pro B650M E almıştım. Belki Colorful, MSI'dan daha iyidir diye, iyi ki iptal etmemişim, teşekkürler.

@Talha Yiğit, talha kardeşim Allah razı olsun senden ne iyi adamsın 3000 tlye colorful Battle AX B650m e pro anakart alacaktım ikinci el dedim bi bakim nasıl bir die senin yorumların olmasa alırdım vazgeçtim MSI PRO B650M E almıştım belki colorful msı dan daha iyidir die iyiki iptal etmemişim teşekkürler