Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Ben de B450M battleax anakartımda sorun yaşamıştım. TPM açamıyordum, işlemci voltajları bir garipti falan. Anakartları fiziksel olarak güzel bileşenlere sahip, üzerleri de segmentine göre dolu denebilir ama BIOS konusunda facialar o yüzden anakartları garip garip davranıyor
@Talha Yiğit, Talha kardeşim Allah razı olsun senden, ne iyi adamsın! 3.000 TL'ye Colorful Battle AX B650M E Pro anakart alacaktım, ikinci el dedim, bir bakayım nasıl bir die. Senin yorumların olmasa alırdım, vazgeçtim; MSI Pro B650M E almıştım. Belki Colorful, MSI'dan daha iyidir diye, iyi ki iptal etmemişim, teşekkürler.
@Talha Yiğit, talha kardeşim Allah razı olsun senden ne iyi adamsın 3000 tlye colorful Battle AX B650m e pro anakart alacaktım ikinci el dedim bi bakim nasıl bir die senin yorumların olmasa alırdım vazgeçtim MSI PRO B650M E almıştım belki colorful msı dan daha iyidir die iyiki iptal etmemişim teşekkürler