Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Büyük hayal kırıklığıydı.
Oyun gittikçe gelişiyor ama maalesef tutmadı ve hala çok eksiği var.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Ben ilk gördüğümde aşırı heyecanlanmıştım. Fakat sonra EasterGames'tan izleyince cidden bütün şevkim düştü.
DarthGorsoy
Bilgin
WW3 tutmadığı için kapanıp bayağı bir süre sonra ücretsiz olarak tekrar çıkış yapmıştı, belki bu da öyle bir şeye evrilir.
- Makaleler
- 20
Oyunun çok eksiği var, 7 dolar bile çok fazla. Bunun yerine tavuk dürüm yerim daha iyi.
Geliştiriciler yine de oyunu önemseyip sürekli patch sunmaya devam ediyorlar ama gerçekten hala kötü oyun.Oyunun çok eksiği var, 7 dolar bile çok fazla. Bunun yerine tavuk dürüm yerim daha iyi.
Oyunculukgibisi
Becerikli
Afiyet olsun.Oyunun çok eksiği var, 7 dolar bile çok fazla. Bunun yerine tavuk dürüm yerim daha iyi.
Değer mi sizce almaya?
Chomusuke
Yetkin
- Makaleler
- 1
Değmez. SCP ve Backrooms türü konu alan oyunları çok sık takip ederim. Geçen yıl Aralık ayında çıkışına yakın erkenden alınır mı acaba diye bakmıştım, 235₺ idi o zaman erken erişim fiyatı. Aylar geçmiş, oyun halen oynanabilir durumda değil. Kendilerini geliştiriyorlarsa da bunu çok yavaş yapıyorlar. Zaten yanılmıyorsam yerli bir oyundu. Nadiren iyi çalışma çıkıyor ne yazık ki. Sağlam indirim yiyerek 2 dolara falan düşerse kenara atılıp oyunu geliştirmeleri beklenebilir.