Serkan Doğan

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, Cooler Master CM 690 III (model kodu: CMS-693-GWN1) kasayı kullanıyorum. 240mm Sıvı Soğutucu desteği mevcut. Bu kasa diğer kasalara göre biraz farklı, modüler yapıda. SSD, HDD yuvaları sökülebiliyor. Ön panele takılmak istenilen kısımda sökülebiliyor. Bu kasayı zamanında Technopat oyun bilgisayarı toplarken almıştım. Yanlış hatırlamıyorsam üst taraf değil ama ön taraf için 360mm desteği var denilmişti. Yanlış da hatırlıyor olabilirim. Bu konuda destek olabilecek var mı acaba? Uzun bir süre daha kasayı değiştirmek istemiyorum. Corsair iCUE Link 360mm soğutucu almayı düşünüyorum bu kasaya. İleride Corsair'ya da NZXT kasa alana kadar nasıl takabilirim? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer söylediğiniz gibi hdd yuvaları tamamen çıkıp o kısımda alan açıyorsa ön taraftaki fan'ın yerine dikey şekilde takabilirsiniz. Fakat kasanın önü tamamen mesh mi yoksa sadece bir kısmında mı hava yeri var?

Bende de benzer eski bir kasa var Zalman N3. Öne 360mm radyatör taktım, alt tarafta 2 adet 120mm fan takmaya uygun delikler varsa sen de takabilirsin kolayca. Üstten vida atmana gerek yok. Boyut olarak sığıyorsa gerisi kolay vidaları bir şekilde atarsın kasaya.

Eğer söylediğiniz gibi hdd yuvaları tamamen çıkıp o kısımda alan açıyorsa ön taraftaki fan'ın yerine dikey şekilde takabilirsiniz. Fakat kasanın önü tamamen mesh mi yoksa sadece bir kısmında mı hava yeri var?

Bende de benzer eski bir kasa var Zalman N3. Öne 360mm radyatör taktım, alt tarafta 2 adet 120mm fan takmaya uygun delikler varsa sen de takabilirsin kolayca. Üstten vida atmana gerek yok. Boyut olarak sığıyorsa gerisi kolay vidaları bir şekilde atarsın kasaya.

1 ve 2 numaralı yer komple çıkıyor. 3 numaralı yerinde çıktığını düşünüyorum fakat oradan kesin emin değilim. Haftasonu bir kontrol edeceğim 3 numaralı görselin yeri çıkıyor mu çıkmıyor mu diye. Ön taraftan da bir görsel bırakıyorum. Zaten 4 vida ile tuttursam şimdilik sorun olmaz bence. Kasayı değiştirene kadar idare ederim.

Bu arada hocam kasanın içinden bir foto atma şansınız var mı? Bir bakayım nasıl duruyor.

1732055409622.webp

1732055522957.webp