Orası sana kalmış, kullandığın kasa da beğenmediğin durum varsa, başka çözüm bulalım. Soğutma kötüyse Arctic fan alabilirsin. Kasalar zaten genel olarak ağır, içine bileşen takınca daha da ağır olacak, ona yapacak bir şey yok dayı.
Yükte 65-70 derece arası. Ryzen 7 9700X, Prime LC360 ARGB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesh kasaların hava akışı zaten akışkanlar dinamiğine göre yeterli fazlasıyla yeterli. 4Klık her yeri mesh bir kasa fazlasını verebiliyor, gerisi zevk işi ancak CM yerine düşünebileceklerinizi de atıyorum. Bunun nedeni sadece kendi görüşüm olarak Cooler Master'ın vidasını bile kullanmaman olur. Kullanan Eagles hocam yanlış anlamasın lütfen tabii
dual chamber;

2;

Estağfurullah, ben bu kasanın sadece aldığım dönemlerde modüler olmayan güç kaynağını NZXT C1200 ile değiştirdim. 12VHPWR kablo desteği yoktu, sevmiyordum. Muhtemelen yenilediler güç kaynaklı olanlarını. Alacak olanların bu hususa dikkat etmesini önerebilirim sadece. Yoksa gerçekten memnunum. Güç kaynağı filtresini biraz daha kaliteli yapabilirmiş mesela, onu pek beğenmiyorum.

Mesh kasaların hava akışı zaten akışkanlar dinamiğine göre yeterli fazlasıyla yeterli. 4Klık her yeri mesh bir kasa fazlasını verebiliyor, gerisi zevk işi ancak CM yerine düşünebileceklerinizi de atıyorum. Bunun nedeni sadece kendi görüşüm olarak Cooler Master'ın vidasını bile kullanmaman olur. Kullanan Eagles hocam yanlış anlamasın lütfen tabii
dual chamber;

2;
İlk attığınız kasa gerçekten çok güzel, 10k biraz pahalı ama değer.

@Halo hocam, benim kasa sizi anca keser gibi.

Dosya Ekleri

• IMG-20260616-WA0015.webp
    IMG-20260616-WA0015.webp
    3,8 MB · Görüntüleme: 10
O kadar var mı, o zaman değiştirmeye hiç gerek yok.

Kasanın babası bu ama, stoklar bitmiş.

Bu daha güzel duruyor.

Kasanın babası bu ama, stoklar bitmiş.

Bu daha güzel duruyor.

Siyah Corsair güzelmiş.