Makaleler
9

Biliyorum, 550W bir model 2500 TL fiyata alınmaz haklısınız ama bu model başka. Mükemmele yakın bir ürün.

PSU konusunda ruh hastası derecede titizliğiniz varsa sizlik bir model, alın. İhtiyacım olsa yapışırdım ben.

Aslında düşündüm de, şu fiyattaki 650W modellere bakıyorum... Tamamından çok daha kaliteli. Bir ara Phanteks P550G'yi 2000 TL fiyata alıyorduk ve fiyatı iyiydi. 500 TL daha verip daha da kalitelisini almak var.

Üstüne Cooler Master'ın genel itibari ile güç kaynakları konusunda hayal kırıklığı yaşattığını düşününce bu model gerçekten mükemmel.

V750 Gold V2 olan modeli RM750x'in 2021 sürümü ile hemen hemen aynı. Siz hesaplayın. 550'i için durumu bilmiyorum. Biraz daha araştıracağım.

Hocam bende 12100F ve Gainward 4060 var. Bu yıl içinde AM5 geçebilirim ama geçsem bile alacağım en fazla 7500F falan olur.
İhtiyacımdan daha yüksek W PSU alıp overkill de yapmak istemiyorum.
Siz takip ediyorsunuzdur geçtiğimiz aylarda yakın fiyatta bu modelden daha kaliteli bir modele indirim falan olduysa yine indirime girmesini bekleyebilirim.

Ne dersiniz sipariş geçeyim mi yoksa daha iyi bir fırsat çıkar mı karşıma?

Hocam bende 12100F ve Gainward 4060 var. Bu yıl içinde AM5 geçebilirim ama geçsem bile alacağım en fazla 7500F falan olur.
İhtiyacımdan daha yüksek W PSU alıp overkill de yapmak istemiyorum.
Siz takip ediyorsunuzdur geçtiğimiz aylarda yakın fiyatta bu modelden daha kaliteli bir modele indirim falan olduysa yine indirime girmesini bekleyebilirim.

Ne dersiniz sipariş geçeyim mi yoksa daha iyi bir fırsat çıkar mı karşıma?

Bence çıkmaz. RM550x 2021 modelini 2500 TL fiyata bulma ihtimalimiz sıfıra yakın artık. Bu da o tier bir ürün. İhtiyacım olsa bir dakika düşünmeden alırdım.

Siz takip ediyorsunuzdur geçtiğimiz aylarda yakın fiyatta

Bu arada aynı yerde PQ650M indirime girmişti ama bu model daha kaliteli. Mağaza açılışına özeldi o, bir daha kim bilir ne zaman...

Son düzenleme:
Bence çıkmaz. RM550X 2021 modelini 2500 TL fiyata bulma ihtimalimiz sıfıra yakın artık. Bu da o tier bir ürün. İhtiyacım olsa bir dakika düşünmeden alırdım.

Anladım, bir para durumlarına bakayım en kötü ayın 15'i gibi alabilirim herhalde.

İlginiz için teşekkür ederim.

550W cok da overkill degil ve bunun sinifinda ayni ozelliklere sahip 450-500W PSU cok da yok olanlar da ya satista degil ya da karaborsada. Alabiliyorsan iyi tercih olur.

Bu PSU için overkill dememiştim, genelde önerilen 650W-750W vs bazı modelleri düşünerek söylemiştim.

Siparişini geçtim birkaç güne elime ulaşır.

Fanın belli bir yük altında dönmemesi ve modüler olması çok ihtiyacım olan özelliklerdi alırken biraz bunların da gazına geldim açıkçası. Umarım elime sağlam bir şekilde ulaştırılır.

Siparişini geçtim birkaç güne elime ulaşır.

Fanın belli bir yük altında dönmemesi ve modüler olması çok ihtiyacım olan özelliklerdi alırken biraz bunların da gazına geldim açıkçası. Umarım elime sağlam bir şekilde ulaştırılır.

Ben bu modelin Cybenetics raporuna baktım, sanırım gelmiş geçmiş en iyi PSU'yu falan almış oldun o kadar iyi. 750W olanından illa az biraz geridedir diyordum ama yok. Mükemmele yakın bir ürün, Cooler Master olunca bir de işin ucunda insan 10 kat daha fazla şaşırıyor.

Gospower'ın önünde saygı ile eğiliyorum. İyi ki alırken gaza gelmişsin, bir daha bu fiyata böyle bir ürünü imkanı yok bulamazsın.

Ben bu modelin cybenetics raporuna baktım, sanırım gelmiş geçmiş en iyi PSU'yu falan almış oldun o kadar iyi.

O kadar diyorsunuz. Ben modeli araştırıken Technopat'ın ces 2023 gezisinde bu modelin V2 olmayan versiyonundan bahsettiğini görmüştüm. Güncel bir modelin ekstra güncellenmiş bir versiyonu olması da tercih etme sebeplerim arasındaydı siz böyle deyince doğru bir seçim yaptığıma ayrı mutlu oldum. Sizin incelemelerinizden birinde dünyanın en iyi PSU'su olarak bahsettiğiniz 1000-1500W arasında bir model vardı adını hatırlayamadım o modele kıyasla nasıldır acaba? İçindeki elemanların kalitesi vs açısından soruyorum.

İyi ki alırken gaza gelmişsin, bir daha bu fiyata böyle bir ürünü imkanı yok bulamazsın.

Teşekkürler PSU adam sen olmasan haberim bile olmayacaktı.❤️