PSU'su olarak bahsettiğiniz 1000-1500W arasında bir model vardı adını hatırlayamadım o modele kıyasla nasıldır acaba?

AX1600i. Yok onun kulvarı komple farklı. Ben Gold kategorileri içinde bahsediyordum. AX1600i'nin bir tane uzuvu falan anca olur bu model.

Gold sertifikalı hiçbir model AX1600i'ye rakip olamaz. Anlamanızı kolaylaştırmak için böyle diyorum yoksa Gold sertifika bir kriter değil burada.

AX1600i. Yok onun kulvarı komple farklı. Ben Gold kategorileri içinde bahsediyordum. AX1600ı'nin bir tane uzuvu falan anca olur bu model.

Gold sertifikalı hiçbir model AX1600ı'ye rakip olamaz. Anlamanızı kolaylaştırmak için böyle diyorum yoksa Gold sertifika bir kriter değil burada.

Anladım, çok uçmaya gerek yok diyorsunuz kısacası. Yine de kaliteli bir modelmiş söylediğiniz üzere.

PSU elime ulaştı aldığım gibi montajını yaptım. Adamlar kutu içeriğine kabloları toparlayalım diye cırt cırt bile yerleştirmişler öyle dolu bir kutu geldi. Tek sıkıntım yanında gelen güç kablosu 3 dişliydi mecburen eski PSU'nun kablosunu taktım. @Oreki konu için tekrardan teşekkürler.

Bu PSU'yu almayı düşünen arkadaşlar Nays kart kullanırlarsa ve Pazarama'da yeni üyelik açarlarsa 2250 liraya alabilirler. Nays 150 lira geri ödeme veriyor Pazarama'da 1250 TL üzerine 100 TL kupon vardı sanırım.

Son düzenleme:
PSU elime ulaştı aldığım gibi montajını yaptım. Adamlar kutu içeriğine kabloları toparlayalım diye cırt cırt bile yerleştirmişler öyle dolu bir kutu geldi. Tek sıkıntım yanında gelen güç kablosu 3 dişliydi mecburen eski PSU'nun kablosunu taktım. @Oreki konu için tekrardan teşekkürler.

Bu PSU'yu almayı düşünen arkadaşlar Nays kart kullanırlarsa ve Pazarama'da yeni üyelik açarlarsa 2250 liraya alabilirler. Nays 150 lira geri ödeme veriyor Pazarama'da 1250 TL üzerine 100 TL kupon vardı sanırım.

Harika, rica ederim hayırlı olsun.