Core 2 Duo E6550'li Halk Kütüphanesi bilgisayarları iyi mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pars
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 87
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B

pars

Üstün
Makaleler
4
Yer
Aydın
Merhaba arkadaşlar. İlçe Halk Kütüphanesi'nin bilgisayar laboratuvarını ziyaret ettim.
Bilgisayarlar nasıl? İyi olduğu nasıl anlaşılır?

Özelliklerini paylaşıyorum:
  • Ekran kartı: 256 MB ekran kartı.
  • İşlemci: İntel Core 2 Duo E6550
  • Anakart: FSC BTX Anakart.
  • RAM DIMM RIMM: 2 GB DDR2 PC2 667 mhz.
  • HDD: 160 GB HDD.
  • DVD: DVD Rom SATA
  • Ethernet: O.B. Gigabit.
  • Ses kartı: O.B. Ses kartı.
  • Kasa: BTX 300W.
  • Klavye: Multimedia USB klavye.
  • Mouse: USB mouse.
  • Monitör: Exper LG Flatron L1753T.
  • İşletim sistemi: Windows Vista Home Business.
  • Diğer: Güvenlik kartı.
  • Diğer: Antivirüs.
  • Diğer: İçerik filtreleme.
  • Diğer: Kulaklık ve mikrofon.
  • Diğer: Microsoft Office 2007 TR (3 yıllık upgrade)
  • Diğer: Kablosuz ağ kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok çok eski bileşenler bunlar ama kütüphane kullanımı için yeterli. Yine de bir SSD takviyesi ile bu sistemlerin tamamı canlandırılabilir. E8400 bir sisteme SSD takıp o değişimi gördüğüm için biliyorum.

İyi olduğu nasıl anlaşılır?

Bu başlı başına çok uzun bir konu, genel olarak zaman/performans analizi yapılır parçalar üzerinde.

Pühhh utanmazlar reis denen şahısın milletvekilleri kendi çocukları kendi torunları son model telefon son model bilgisayar kullanırken öğrenciye verilen değer bu mu? Utanmaz arlanmazlar daha neler derdimde forumdayız. Çocuklara güzel bir sistem kurmak çok mu zor eskiden ninemin zamanından kalma işlemci ekran kartları ile bilgisayarları öğrencilere layık gördüğünüze bakın. Derhal bu pcleri çöpe atıp adamakıllı bir sistem getirmeliler bu çocuklar Google bile açamaz bu sistemde.

Genel manada soruluyorsa çağın çok gerisinde ve yetersiz ama o kuruma iyisini de kötüsünü de koysanız fark etmeyeceği için gayet yeterli sistemler.

Son düzenleme:
Genel manada soruluyorsa çağın çok gerisinde ve yetersiz ama o kuruma iyisini de kötüsüne koysanız fark etmeyeceği için gayet yeterli sistemler.
Yapmayın etmeyin arkadaşlar Google bile zor açar bu sistem bu çocuklara bu öğrencilere verilecek değer bu mu? Derhal çöpe atılmalı bu sistemler. Yerine adamakıllı sistem gelmeli.

Çocuklara güzel bir sistem kurmak çok mu zor

Public bir alandaki bilgisayarlar için bunları diyorsanız bir de bizim üniversitenin PC labını görün siz... Bunlardan beter.

Google bile zor açar bu sistem

Kullanmasam tamam diyeceğim ama E2180 PC kullandım birkaç yıl, muhasebe işlerimi de rahatlıkla yapıyordum.

Doğru düzgün soru sorulmuş, alaya almanın pek manası olmayacağı düşüncesindeyim.
Alaya alan senin ülkeyi yönettiği hükümet bence. Bu bilgisayarlar sence normal mi soralım sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…