Gayet normal. Oyun merkezi mi orası? Kütüphanenin PC laboratuvarı.
Yine de biraz fazla düşük gibi geldi sistemler. Kullanmadığım için yapabileceğim tek yorum bu. Sizce de öyle değil mi? Ülkemizin kütüphanesi gerçi, çok da şaşırmıyorum.
Gayet normal. Oyun merkezi mi orası? Kütüphanenin PC laboratuvarı.
Yine de biraz fazla düşük gibi geldi sistemler. Kullanmadığım için yapabileceğim tek yorum bu. Sizce de öyle değil mi? Ülkemizin kütüphanesi gerçi, çok da şaşırmıyorum.
Küsura bakmayın ben ilk kez bu kötü PC'leri görüyorum o yüzden şasırdım ve bu yorumu yaptım ama hakkınızı savunmalısınız bunlar normal bir sistem değil.Public bir alandaki bilgisayarlar için bunları diyorsanız bir de bizim üniversitenin PC labını görün siz... Bunlardan beter.
Kullanmasam tamam diyeceğim ama E2180 PC kullandım birkaç yıl, muhasebe işlerimi de rahatlıkla yapıyordum.
Ne koyulsun hocam daha içine, yükseltilmesi mantıksız aksine.Yine de biraz fazla düşük gibi geldi sistemler. Kullanmadığım için yapabileceğim tek yorum bu. Sizce de öyle değil mi? Ülkemizin kütüphanesi gerçi, çok da şaşırmıyorum.
Kütüphanede yapılabilecek işler belli. Maksimum ne yapılabilir? İnternette araştırma için birkaç sayfa açmak, belge düzenlemek gibi işler için yeterli.
Küsura bakmayın ben ilk kez bu kötü PC'leri görüyorum o yüzden şasırdım ve bu yorumu yaptım ama hakkınızı savunmalısınız bunlar normal bir sistem değil.
Gayet normal diyerek siz alay ediyorsunuz bu çocuklara bu gençlere bu öğrencilere bu sistemi uygun görüyorsanız diyecek bir şeyim yok. Evet oyun merkezide olmalı sistem çalışmak içinde Google açması yeterli bana çünkü hem ders çalışıp hem psikoloji olarak stres yapmaması için çocuk oyunda oynamalı.Gayet normal. Oyun merkezi mi orası? Kütüphanenin PC laboratuvarı.
Ben bunu anlatmaya çalışıyorum arkadaş diyor ki oyun merkezi mi orası.RAM'i 4 yapıp, SSD takılsa günlük işler için yeterli gelecektir. İnternet ve office programları gibi. Şu anki haliyle biraz acı çektirir insanlara.
Ne koyulsun hocam daha içine? Yükseltilmesi mantıksız aksine.