Çok haklısınız hocam. Anlatmak istediğim'de bu. Bende zamanında bu sistemlerde çalıştım o kadar ağır çalışıyordu ki Google bile zor açıyordu YouTube ders izlemek istese çocuk dona dona oynatır Video'yu arkadaşa söylediğimde oyun merkezi mi orası dedi şaka gibi. Çocuk ders çalıştıktan sonra stresini atması içinde oyun oynamalı tabii.Yine de biraz fazla düşük gibi geldi sistemler. Kullanmadığım için yapabileceğim tek yorum bu. Sizce de öyle değil mi? Ülkemizin kütüphanesi gerçi, çok da şaşırmıyorum.
Şaka gibi geldiğimiz olaya bak arkadaş bu sistem ne CS 1.6 açar ne Google öğrencilere bu değeri verenler suçlu aslında siz değilsiniz. Öğrencilere gördüğünüz değer bu heralde şasırmadık.İnternete girer, ofis açar. Devamı yok yanına da CS1.6 falan.
Ne koyulsun hocam daha içine, yükseltilmesi mantıksız aksine.
Hepsine pardus kurup 5 sene daha kullanabilirsiniz.
İsterse aslan isterse kaplan olsunlar senin PC'en böyle mi ki bu çocuklarada böyle pcleri layık görüyorsunuz yazık. Bu öğrencilerde bizim kardeşimiz çocuklarımız gençlerimiz ayıp ya.Kötü değiller aslında. Zamanın efsaneleri. Sadece artık yaşlılar, tozlu raflardaki yerlerini aldılar. Kötü yakıştırmasını pek sevmiyorum ben. Hala daha nostalji yapıp kullanması bile ayrı bir keyif verir.