Yine de biraz fazla düşük gibi geldi sistemler. Kullanmadığım için yapabileceğim tek yorum bu. Sizce de öyle değil mi? Ülkemizin kütüphanesi gerçi, çok da şaşırmıyorum.
Yine de biraz fazla düşük gibi geldi sistemler. Kullanmadığım için yapabileceğim tek yorum bu. Sizce de öyle değil mi? Ülkemizin kütüphanesi gerçi, çok da şaşırmıyorum.
Günümüz standartları için elbette hakaret gibi sistemler. Video izlerken bile ölürsünüz. Sadece arşiv yapmak, kitap yazıp araştırma yapmak için yeterliler ama. GPU ile en ufak bir işiniz bile olmamalı. Harici ekran kartını geçtim, hatta işlemcinin içindeki GPU'yu geçtim, bazen yonga setinin içinde oluyordu grafik birimi. Kabus.
Windows 7 falan kurarsınız, birkaç tweak attıktan sonra rahatlıkla kullanılır. Yan tarafımda E8400 sistem var şu an SSD yok içinde çıkardım. Her işi görüyor GPU haricinde.
Kütüphanede yapılabilecek işler belli. Maksimum ne yapılabilir? İnternette araştırma için birkaç sayfa açmak, belge düzenlemek gibi işler için yeterli.
Küsura bakmayın ben ilk kez bu kötü PC'leri görüyorum o yüzden şasırdım ve bu yorumu yaptım ama hakkınızı savunmalısınız bunlar normal bir sistem değil.
Kütüphanede yapılabilecek işler belli. Maksimum ne yapılabilir? İnternette araştırma için birkaç sayfa açmak, belge düzenlemek gibi işler için yeterli.
Tabii, katılıyorum. Öyle olmasına öyle de kullanıcı deneyimi yerlerde olacaktır gibi hissettirdi. Bahsettiğiniz işleri yeterince hızlı yapabilmek var, aşırı yavaş yapabilmek var. Sistemlerin antikliğini de düşününce çok yavaşlardır gibi geldi.
Küsura bakmayın ben ilk kez bu kötü PC'leri görüyorum o yüzden şasırdım ve bu yorumu yaptım ama hakkınızı savunmalısınız bunlar normal bir sistem değil.
Kötü değiller aslında. Zamanın efsaneleri. Sadece artık yaşlılar, tozlu raflardaki yerlerini aldılar. Kötü yakıştırmasını pek sevmiyorum ben. Hala daha nostalji yapıp kullanması bile ayrı bir keyif verir.
Gayet normal diyerek siz alay ediyorsunuz bu çocuklara bu gençlere bu öğrencilere bu sistemi uygun görüyorsanız diyecek bir şeyim yok. Evet oyun merkezide olmalı sistem çalışmak içinde Google açması yeterli bana çünkü hem ders çalışıp hem psikoloji olarak stres yapmaması için çocuk oyunda oynamalı.
Önce kütüphane PC laboratuvarının işlevini öğrenin. Oyun da oynanacakmış, parçalar yeterli değilmiş. Ne bekliyordunuz acaba o bilgisayarlardan merak konusu.