Bütçe
160
Laguna; takasta geldiği için pek bir bilgisi yok ama ustaya göstermeye açık.

Mondeo; sahibinin söylediğine göre motor yapılmış elektronik sorunu yok, istenilen ustaya gösterilebilir.

Corona; yıllardır bilinen eski Toyota ustalarından birisinin tanıdığının aracı bu usta üst kapak conta - devirdaim vs değiştirecek ve işçilik dahil fiyatı verdi o konuda da anlaştık.

Fiyatları neredeyse aynı, Ankara'da yaşadığım için mekanik ve yürüyen aksamdan yana kafam rahat, kaporta tarafları bekletir belki ama bulunabilir.

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Benim sorunsuzluk ve ustanın yapacak olmasından ötürü kafamda Corona var.

Ben olsam yıla bakarak alırdım bu yüzden sizi yanıltmak istemem km bilgileri var mı?

Mondeo 330 bin, Laguna'yı sormadım ama içime sindiğini de söyleyemem. Corona 380 bin KM'de. Corona'nın avantajı 3S motora sahip olması ve bu aracı gözü kapalı bilen bir ustanın elinden geçip tamir edilecek olması. İçlerinde en az sorun yaşatacak Corona diye düşünüyorum, motor-mekanik olarak her parçası var dediğim gibi tampon vs. gibi parçalarda bekletir en fazla ki bu yaşta bir araç için normal yürütme maliyeti de günümüz araçlarından daha ucuz.

98 Laguna'nin hangi motoru o önemli. N7Q ise güzel motordur, Volvo motoru. Güzel kondisyondaysa düşünülmeli.

Satıcı arkadaşta pek bilmiyor ticaretten takasla aldığı için. Corona'ya ne diyorsunuz? Piyasası yavaş ama amacım satmak değil düzenli bakım yapıp sanayiye çok uğramayıp keyif yapmak.