Corsair 360mm sıvı soğutmalar artık Türkiye'ye gelmiyor mu?

James Chadwick

Çalışkan
Yer
Oxford, England
Corsair'in 360mm Nautilus, Titan RX, titan RX LCD gibi son model sıvı soğutma modellerinin 240mm harici hiçbir varyantı birkaç aydır Türkiye'de yok. Eski Capellix ve sorunlu H serisi soğutmalar var sadece, büyük ihtimalle bunlar da elde kalan ürünler.

Bu durum acaba Corsair Türkiye'deki ürün gamını mı azaltıyor sorusunu getirdi aklıma. Bilgisi olan var mı? @Recep Baltaş sizin bir bilginiz var mı?

Distribütörlerin depoları eski Capellix ve sorunlu H serisiyle dolu. Eğer şu an o yeni titanları, nautilusları getirirlerse, ellerindeki eski mallar çöp olacak, kimse yüzüne bakmayacak. O yüzden bilerek yeni malı piyasaya sürmüyorlar ki millet mecburiyetten eldekileri tüketsin. Yani ortada bir stok bulamama durumu yok, basbayağı ticari kurnazlık var.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Guilty Conscience dediğiniz gibi H serisi ve Capellix sorunlu ancak bilmeyenler için dışarıdan bakınca iyi bir ürünmüş gibi görünüyor. Halbuki Titan serisinde hem fan hem de özellikle pompa için ciddi iyileştirmeler var.

Ben de böyle bir olayı tahmin etmiştim ancak Amazon.tr gibi yerlerde dahi olmayınca acaba Corsair artık bu ürünleri getirmiyor mu diye kuşkulandım. Umarım yakın zamanda gelir.

Corsair'in şu anki aktif TR distribütörünü biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…