Ethereal Librium

Başarılı
Arkadaşlar abartısız tam 1 yıldır şu iki kasaya indirim bekliyorum. Her gün sitelere girip fiyat takip etmekten yoruldum. AM5 sisteme geçeceğim ve bu iki kasaya kafayı takmış durumdayım. Pek satın alanı yok ki sitelerdeki stok durumu 1 ila 2 arasında uzun zamandır. Yakın zamanda özel bir gün veya bir indirim dalgası olur mu?

Arkadaşlar abartısız tam 1 yıldır şu iki kasaya indirim bekliyorum. Her gün sitelere girip fiyat takip etmekten yoruldum. AM5 sisteme geçeceğim ve bu iki kasaya kafayı takmış durumdayım. Pek satın alanı yok ki sitelerdeki stok durumu 1 ila 2 arasında uzun zamandır. Yakın zamanda özel bir gün veya bir indirim dalgası olur mu?
1 yıl beklenir mi? 2 hafta bakarsın gelmediyse, alırsın bu zamana kadar gelmediyse bi zahmet al yani. :D

Türkiye'de yaşıyoruz, Türkiye'de indirim kampanyası olur, adı indirim olur ama, işin içine bakınca o bindirimdir.

İlla büyük kasa istiyorsanız Thermaltake Ceres 500 bakabilirsiniz. Bir süredir kullanıyorum bayağı memnunum. HAF 700 EVO gibi devasa değil fakat gerçekten oldukça büyük. Ön fanlar ile 324mm uzunluğundaki ekran kartım arasına elimi rahatlıkla sokacak kadar yer bile kalıyor.

Üst kısma radyatörü Arcticler gibi 38mm olan Enermax LIQMAXFLO 360 montajladım, ramlerle alakası bile olmadı. İyi bir seçenek. Değerlendirebilirsiniz.