Yok garantı olarak yasamazsın sorun, anakart ne alacaktın tachy ya da apex alabılıyor musun

Şu anakart keşke daha önce stoklara girseydi.. 🥲

Gigabyte beyaz onu geçelim. Asus olan ise 32 bin TL hocam bir anakart için bu paraları vermeme gerek var mı ? Dümdüz kullanıcıyım ben.
OC'nin suyunu çıkartmak için Apex gibi kart muhteşem olur. Üstüne üstlük Asus bu konuda başı çekiyor.

10 taksit imkanıda bayağı cazip açıkçası.

Kartın limiti yetse Crabon'u satışa koyup şuna salça olurdum. @Ayhan Dönmez

OC'nin suyunu çıkartmak için Apex gibi kart muhteşem olur. Üstüne üstlük Asus bu konuda başı çekiyor.
Hocam anakart konusunda fenasal boyutta soru işaretleri dönüyor kafamın içinde :D Asus ekosistem yapacam orası kesin. Anakart olarak da çok uçup kaçmadan B850-E alayim diyorum. fiyatı 17 bin falan. Fakat şu üst mesajda bahsettiğim G-skill CL26 ram'i aldıktan sonra zamanlama falan yapmaya kalkarsam bu anakartın sorun çıkarma ihtimali var mı ? Eğer varsa 26-27 binlere çıkıp X870E-E de alabilirim.

Hocam anakart konusunda fenasal boyutta soru işaretleri dönüyor kafamın içinde :D Asus ekosistem yapacam orası kesin. Anakart olarak da çok uçup kaçmadan B850-E alayim diyorum. fiyatı 17 bin falan. Fakat şu üst mesajda bahsettiğim G-skill CL26 ram'i aldıktan sonra zamanlama falan yapmaya kalkarsam bu anakartın sorun çıkarma ihtimali var mı ? Eğer varsa 26-27 binlere çıkıp X870E-E de alabilirim.
@Krmm Apex al beni dinle pisman olmazsın. B850-E'yi falan geç.

OC yapmasan bile minimum voltajda c26+apex kombinasyonu sana stabilite sunuyor öyle bak olaya.

İşten anlamayanlar sana farklı cevap verir, oc ile uğraştığımdan söylüyorum düz kullanıcı olsam yine bu ikisini alırdım bütçem olsa. En az voltaja en yüksek stabilite vaadini sunuyor.

X870E-E'nin fiyatı uçtu. O kadar çıkıcaksanız Apex'e yönelin.
B850-E'ye o paranın verilmesi büyük kavga çıkarır.

X870E-H bakılabilir. Ama benim önerim hala X870E Apex'ten yana.

@Krmm Apex al beni dinle pisman olmazsın. B850-E'yi falan geç.
Hocam onu öderken canım çıkar benim :D Fiyatı cidden beni aşıyor. X870E-E bile zorla alabileceğim bir anakart. Çünkü sadece anakart ve ram almayacam. Komple sistem dizdiğim için ve bütçem belli olduğu için bir anakarta 32 bin verirsem bu işin içinden çıkamam. Ha siz diyorsanız ki eğer APEX anakart dışı sıkıntı yaratır. O halde O.C işini salayim. Ama tekrar söylüyorum , x870e-e ile kurtarabileceksem bu anakartı alabilirim. İlla apex şart diyorsanız o halde mecburen O.C işine girmicem. Bu konuda net bir cevap lazım bana.

X870E-E'nin fiyatı uçtu. O kadar çıkıcaksanız Apex'e yönelin.
B850-E'ye o paranın verilmesi büyük kavga çıkarır.

X870E-H bakılabilir. Ama benim önerim hala X870E Apex'ten yana.
X870E-E biraz zam yedi evet. Fakat ara sıra 24 bin bandına düşebiliyor. İndirim bekleyip 24 bine düştüğünde çekeyim mi hocam ? Cidden bütçem aşmasa apex alırdım ama malum o kadar veremicem. X870E-E ile CL26 ram'i zamanlama yaparak sorunsuz kullanabilir miyim ?

X870E-E biraz zam yedi evet. Fakat ara sıra 24 bin bandına düşebiliyor. İndirim bekleyip 24 bine düştüğünde çekeyim mi hocam ? Cidden bütçem aşmasa apex alırdım ama malum o kadar veremicem. X870E-E ile CL26 ram'i zamanlama yaparak sorunsuz kullanabilir miyim ?
X870E-H'ı unutun.

https://share.google/qLdnrkQYhyfVCgDcN afedersiniz ama oha. Ne ara zam yedi bu ben bile şaşırdım.

X870E-E 24'e düşerse kaçırmayın bu durumda.

X870E-H'ı unutun.

https://share.google/qLdnrkQYhyfVCgDcN afedersiniz ama oha. Ne ara zam yedi bu ben bile şaşırdım.

X870E-E 24'e düşerse kaçırmayın bu durumda.
X870E-E indirim bekliyorum o halde. Bu arada size güvenim tam. Bu anakartla beraber G-skill ram'leri alıp O.C yapacağım. İnşallah sorun çıkartmaz. Aklımda B850E vardı aslında. Çünkü anakartın extra özellikleriyle işim yok. Fakat sanırım siz B850 çipset olduğu için ona o para verilmez dediniz. Sizi dinliyorum o halde o anakartı eliyorum direkt.

X870E-E indirim bekliyorum o halde. Bu arada size güvenim tam. Bu anakartla beraber G-skill ram'leri alıp O.C yapacağım. İnşallah sorun çıkartmaz. Aklımda B850E vardı aslında. Çünkü anakartın extra özellikleriyle işim yok. Fakat sanırım siz B850 çipset olduğu için ona o para verilmez dediniz. Sizi dinliyorum o halde o anakartı eliyorum direkt.
@Ayhan Dönmez ile önerimiz aslında Apex. Bütçenizi aştığı için X870E-E daha mantıklı bir tercih. Üstüne X870E-H'da zam yediği için.

Carbon'da önerirdim aslında ama Asus AM5 platformunun üst segmentine hakim diyebiliriz. Birde sanırsamki zamanlamalarda Asus 34-34 girebiliyorken Carbon 36-36'da takılıyordu. @Ayhan Dönmez daha iyi hatırlar muhtemelen.

@Ayhan Dönmez ile önerimiz aslında Apex. Bütçenizi aştığı için X870E-E daha mantıklı bir tercih. Üstüne X870E-H'da zam yediği için.

Carbon'da önerirdim aslında ama Asus AM5 platformunun üst segmentine hakim diyebiliriz. Birde sanırsamki zamanlamalarda Asus 34-34 girebiliyorken Carbon 36-36'da takılıyordu. @Ayhan Dönmez daha iyi hatırlar muhtemelen.
Hocam şöyle yapalım ozaman. E-H olanı bi kere direkt eleyelim. Çünkü onda Q-CODE yok. Bu özellik olsun istiyorum.

x870E-E bütçeme göre daha mantıklı benim için. O yüzden ilk olarak buna odaklanacam. Fakat fiyat takibi yapmak adına apex olanı da listeme ekliyorum. Hani belki olur da baya bir indirime girer direkt çeker alırım. Ama öncesinde şunu sormak istiyorum.

Apex olanla şu Hero olanın farkı ney? İnsanlar genel olarak hero olana yönelmiş gördüğüm kadarıyla. Ayrıca Apex olanda bellek yuvası 2 adet koymuşlar. O yüzden apex yerine hero daha mantıklı değil mi ?