727

Uzman
Merhaba arkadaşlar 240mm sıvı soğutma arayışındayım, ileride işlemcimi yükselteceğim içinde kaliteli bir model arıyorum, başlıkta ki ürün dikkatimi çekti fiyat bandında kaliteli duruyor, kasam siyah ancak bu fiyata performansı iyiyse önemi yok hatta ileride beyaz sistemde dizmeyi düşünüyorum, soruma gelecek olursam başlıkta ki ürün alınır mı? Veya siz en fazla 4000 bandına kadar ne önerebilirsiniz? İşlemcim R5 5600 (yükselteceğim) kasam MSI MAG 100R teşekkürler.

Ürün: https://www.akakce.com/islemci-sogu...0-ww-rgb-sivi-sogutucu-fiyati,1212753539.html

H150i Elite Capellix modelini kullanıyorum 7800X3D ile çok, memnunum.

Kasan 360 mm desteklese direkt bunun 360 mm olanını al derdim ama o kasaya mecbur 240 mm kullanacaksın. Sana hemen şimdi alttaki ürünü önerecekler, o yüzden ben şimdiden atıyım sana fiyatını, aradaki RGB farkına değer mi sen karar ver.

1738678565311.webp

H150i Elite Capellix modelini kullanıyorum 7800X3D ile çok, memnunum.

Kasan 360 mm desteklese direkt bunun 360 mm olanını al derdim o fiyat bandına ama mecbur 240 mm kullanacaksın. Sana hemen şimdi alttaki ürünü önerecekler, o yüzden ben şimdiden atıyım sana fiyatını, aradaki RGB farkına değer mi sen karar ver.

Eki Görüntüle 121478
Hocam kasam maalesef 360mm desteklemiyor, RGB sevdiğim için sanırım ışıksız almam, bir de hocam yani 4100 TL'ye değer mi Corsair hep duyduğumuz ve sıvı soğutmada kendini kanıtlamış bir marka aslında, MSI sıvı soğutucular da problem yaşayan çok insan var o yüzden soğuk bakıyorum, yani ileride işlemcimi en fazla R5 7600 tarzı yükseltme yapmayı planlıyorum çok ısınan bir işlemcim olmayacağı için 360mm'e gerek duymam sanırım, kaliteli bir 240mm işimi rahatlıkla görür, siz ne dersiniz sizce değer mi? yoksa alternatif bakmam lazım mı? teşekkür ederim.

Hocam kasam maalesef 360mm desteklemiyor, RGB sevdiğim için sanırım ışıksız almam, bir de hocam yani 4100 TL'ye değer mi Corsair hep duyduğumuz ve sıvı soğutmada kendini kanıtlamış bir marka aslında, MSI sıvı soğutucular da problem yaşayan çok insan var o yüzden soğuk bakıyorum, yani ileride işlemcimi en fazla R5 7600 tarzı yükseltme yapmayı planlıyorum çok ısınan bir işlemcim olmayacağı için 360mm'e gerek duymam sanırım, kaliteli bir 240mm işimi rahatlıkla görür, siz ne dersiniz sizce değer mi? yoksa alternatif bakmam lazım mı? teşekkür ederim.
Bana kalırsa o işlemciye sıvı soğutucu bile gereksiz, güzel bir hava soğutma bile alabilirsin, ama kasa biraz küçük olduğu için tam bilemiyorum boyutları.

MSI sıvı soğutucu hiç kullanmadım ama forumlarda bende hep bir probleme denk gelenini gördüm.

Alacağın Corsair ürün üzmez seni kesinlikle, ben H150i Elite Capellix ile 3 tane işlemci değiştirdim, hala kullanıyorum. (5900X, 7950X, 7800X3D)