UsThinac 17 Becerikli Katılım 5 Temmuz 2026 Mesajlar 122 Çözümler 1 Beğeniler 68 Yer Bir Fan 28 Temmuz 2026 #41 demjr dedi: Yarın deneyeceğim yeni gelen Artic ile. Genişletmek için tıkla... Hocam olmazsa iade edin yeni soğutuculara yelken açın. @demjr Birde soğutucularda radyatör önemlidir lakin bir seviyeden sonra pompa çok önemli.
demjr dedi: Yarın deneyeceğim yeni gelen Artic ile. Genişletmek için tıkla... Hocam olmazsa iade edin yeni soğutuculara yelken açın. @demjr Birde soğutucularda radyatör önemlidir lakin bir seviyeden sonra pompa çok önemli.
demjr 71 Yetkin Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.610 Beğeniler 735 28 Temmuz 2026 #42 UsThinac dedi: Hocam olmazsa iade edin yeni soğutuculara yelken açın. Genişletmek için tıkla... Hocam, yeni gelende sorun olduğunu düşünmüyorum, umarım bir tane daha fabrika çıkışlı bozuk model denk gelmez. Yeni gelende bozuk gelirse, hava soğutmalara doğru yelken açarım ya da tadımlık Enermax Liqmaxflo 360mm alabilirim.
UsThinac dedi: Hocam olmazsa iade edin yeni soğutuculara yelken açın. Genişletmek için tıkla... Hocam, yeni gelende sorun olduğunu düşünmüyorum, umarım bir tane daha fabrika çıkışlı bozuk model denk gelmez. Yeni gelende bozuk gelirse, hava soğutmalara doğru yelken açarım ya da tadımlık Enermax Liqmaxflo 360mm alabilirim.
UsThinac 17 Becerikli Katılım 5 Temmuz 2026 Mesajlar 122 Çözümler 1 Beğeniler 68 Yer Bir Fan 28 Temmuz 2026 #43 demjr dedi: Hocam, yeni gelende sorun olduğunu düşünmüyorum, umarım bir tane daha fabrika çıkışlı bozuk model denk gelmez. Genişletmek için tıkla... Sorunsuz olsalar da, soğutma performansı yüksek soğutucular değil. AMD için demjr dedi: Yeni gelende bozuk gelirse, hava soğutmalara doğru yelken açarım ya da tadımlık Enermax Liqmaxflo 360mm alabilirim. Genişletmek için tıkla... O modeli inceledim, kendi tasarımları var ama bilemeyiz denemeden. Yine de umutluyum.. @ShadowLegion Nautilus da sevmediğim; Pompa sesi hafif var ama çok mühim değil, fakat fan sesini beğenmiyorum.
demjr dedi: Hocam, yeni gelende sorun olduğunu düşünmüyorum, umarım bir tane daha fabrika çıkışlı bozuk model denk gelmez. Genişletmek için tıkla... Sorunsuz olsalar da, soğutma performansı yüksek soğutucular değil. AMD için demjr dedi: Yeni gelende bozuk gelirse, hava soğutmalara doğru yelken açarım ya da tadımlık Enermax Liqmaxflo 360mm alabilirim. Genişletmek için tıkla... O modeli inceledim, kendi tasarımları var ama bilemeyiz denemeden. Yine de umutluyum.. @ShadowLegion Nautilus da sevmediğim; Pompa sesi hafif var ama çok mühim değil, fakat fan sesini beğenmiyorum.
demjr 71 Yetkin Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.610 Beğeniler 735 28 Temmuz 2026 #44 UsThinac dedi: Sorunsuz olsalar da, soğutma performansı yüksek soğutucular değil. AMD için O modeli inceledim, kendi tasarımları var ama bilemeyiz denemeden. Yine de umutluyum.. @ShadowLegion Nautilus da sevmediğim; Pompa sesi hafif var ama çok mühim değil, fakat fan sesini beğenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam, hava soğutucular iyi dizginliyor Ryzen işlemcileri, ben şu ana kadar soğutamadıkları işlemci görmedim. Artık biraz sistemin keyfini çıkarmak istiyorum, 2 haftadır bekliyorum garantiden gelmesini.
UsThinac dedi: Sorunsuz olsalar da, soğutma performansı yüksek soğutucular değil. AMD için O modeli inceledim, kendi tasarımları var ama bilemeyiz denemeden. Yine de umutluyum.. @ShadowLegion Nautilus da sevmediğim; Pompa sesi hafif var ama çok mühim değil, fakat fan sesini beğenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam, hava soğutucular iyi dizginliyor Ryzen işlemcileri, ben şu ana kadar soğutamadıkları işlemci görmedim. Artık biraz sistemin keyfini çıkarmak istiyorum, 2 haftadır bekliyorum garantiden gelmesini.
UsThinac 17 Becerikli Katılım 5 Temmuz 2026 Mesajlar 122 Çözümler 1 Beğeniler 68 Yer Bir Fan 28 Temmuz 2026 #45 demjr dedi: Hocam, hava soğutucular iyi dizginliyor Ryzen işlemcileri, ben şu ana kadar soğutamadıkları işlemci görmedim. Artık biraz sistemin keyfini çıkarmak istiyorum, 2 haftadır bekliyorum garantiden gelmesini. Genişletmek için tıkla... 9800X3D : Bu soğutucu ile 130watt soğutabildim yani bu bide 4 borulu tek kule
demjr dedi: Hocam, hava soğutucular iyi dizginliyor Ryzen işlemcileri, ben şu ana kadar soğutamadıkları işlemci görmedim. Artık biraz sistemin keyfini çıkarmak istiyorum, 2 haftadır bekliyorum garantiden gelmesini. Genişletmek için tıkla... 9800X3D : Bu soğutucu ile 130watt soğutabildim yani bu bide 4 borulu tek kule
demjr 71 Yetkin Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.610 Beğeniler 735 28 Temmuz 2026 #46 UsThinac dedi: 9800X3D : Bu soğutucu ile 130watt soğutabildim yani bu bide 4 borulu tek kule Eki Görüntüle 269428 Genişletmek için tıkla... Değerler iyi bence tek kule için. Sıvı soğutma başa bir tık bela gibi. En iyisi hava soğutma alıp keyfine bakacaksın.
UsThinac dedi: 9800X3D : Bu soğutucu ile 130watt soğutabildim yani bu bide 4 borulu tek kule Eki Görüntüle 269428 Genişletmek için tıkla... Değerler iyi bence tek kule için. Sıvı soğutma başa bir tık bela gibi. En iyisi hava soğutma alıp keyfine bakacaksın.
UsThinac 17 Becerikli Katılım 5 Temmuz 2026 Mesajlar 122 Çözümler 1 Beğeniler 68 Yer Bir Fan 28 Temmuz 2026 #47 demjr dedi: Değerler iyi bence tek kule için. Sıvı soğutma başa bir tık bela gibi. En iyisi hava soğutma alıp keyfine bakacaksın. Genişletmek için tıkla... Bu arada 2. tespitin çok iyi, onlarca sıvı soğutma geçti elimden istersen 100k ver bir yerde memnun etmiyor.. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2026-07-26 093209.webp 600,4 KB · Görüntüleme: 5 Son düzenleme: 28 Temmuz 2026
demjr dedi: Değerler iyi bence tek kule için. Sıvı soğutma başa bir tık bela gibi. En iyisi hava soğutma alıp keyfine bakacaksın. Genişletmek için tıkla... Bu arada 2. tespitin çok iyi, onlarca sıvı soğutma geçti elimden istersen 100k ver bir yerde memnun etmiyor..
KS KS ShadowLegion 70 Üstün Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 3.057 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 2.339 28 Temmuz 2026 #48 UsThinac dedi: 205 watt sağlayan soğutucu nedir sizce ? Genişletmek için tıkla... Atmos 2 muhtemelen. Bedava verilse kullanmayacağım AIO hocam hahaha
UsThinac dedi: 205 watt sağlayan soğutucu nedir sizce ? Genişletmek için tıkla... Atmos 2 muhtemelen. Bedava verilse kullanmayacağım AIO hocam hahaha
UsThinac 17 Becerikli Katılım 5 Temmuz 2026 Mesajlar 122 Çözümler 1 Beğeniler 68 Yer Bir Fan 28 Temmuz 2026 #49 ShadowLegion dedi: Atmos 2 muhtemelen. Bedava verilse kullanmayacağım AIO hocam hahaha Genişletmek için tıkla... Yok hocam atmos ıı değil. Lian Li Galahand II Trinty Performance Rev2 ShadowLegion dedi: Atmos 2 muhtemelen. Bedava verilse kullanmayacağım AIO hocam hahaha Genişletmek için tıkla... Size CM önermeyeceğim, birde CM ürünleri TR de 2x pahalı oluyor..
ShadowLegion dedi: Atmos 2 muhtemelen. Bedava verilse kullanmayacağım AIO hocam hahaha Genişletmek için tıkla... Yok hocam atmos ıı değil. Lian Li Galahand II Trinty Performance Rev2 ShadowLegion dedi: Atmos 2 muhtemelen. Bedava verilse kullanmayacağım AIO hocam hahaha Genişletmek için tıkla... Size CM önermeyeceğim, birde CM ürünleri TR de 2x pahalı oluyor..
KS KS ShadowLegion 70 Üstün Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 3.057 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 2.339 28 Temmuz 2026 #50 UsThinac dedi: Lian Li Galahand II Trinty Performance Genişletmek için tıkla... Ultra soğutmaya gerek yok. Push-pull felan sevmiyorum. Ortalama üzeri soğutsun ama sessiz soğutsun yeter hocam. Sessiz olmadıktan sonra hepsi soğutuyor zaten.
UsThinac dedi: Lian Li Galahand II Trinty Performance Genişletmek için tıkla... Ultra soğutmaya gerek yok. Push-pull felan sevmiyorum. Ortalama üzeri soğutsun ama sessiz soğutsun yeter hocam. Sessiz olmadıktan sonra hepsi soğutuyor zaten.