Corsair Nautilus 360 ARGB LCD fanlarında ARGB desteği var mı?

Hocam olmazsa iade edin yeni soğutuculara yelken açın.
Hocam, yeni gelende sorun olduğunu düşünmüyorum, umarım bir tane daha fabrika çıkışlı bozuk model denk gelmez.

Yeni gelende bozuk gelirse, hava soğutmalara doğru yelken açarım ya da tadımlık Enermax Liqmaxflo 360mm alabilirim.

Hocam, yeni gelende sorun olduğunu düşünmüyorum, umarım bir tane daha fabrika çıkışlı bozuk model denk gelmez.
Sorunsuz olsalar da, soğutma performansı yüksek soğutucular değil. AMD için

Yeni gelende bozuk gelirse, hava soğutmalara doğru yelken açarım ya da tadımlık Enermax Liqmaxflo 360mm alabilirim.
O modeli inceledim, kendi tasarımları var ama bilemeyiz denemeden. Yine de umutluyum..

@ShadowLegion Nautilus da sevmediğim; Pompa sesi hafif var ama çok mühim değil, fakat fan sesini beğenmiyorum.

Hocam, hava soğutucular iyi dizginliyor Ryzen işlemcileri, ben şu ana kadar soğutamadıkları işlemci görmedim.

Artık biraz sistemin keyfini çıkarmak istiyorum, 2 haftadır bekliyorum garantiden gelmesini.

Hocam, hava soğutucular iyi dizginliyor Ryzen işlemcileri, ben şu ana kadar soğutamadıkları işlemci görmedim.

Artık biraz sistemin keyfini çıkarmak istiyorum, 2 haftadır bekliyorum garantiden gelmesini.
9800X3D : Bu soğutucu ile 130watt soğutabildim yani bu bide 4 borulu tek kule

Değerler iyi bence tek kule için.

Sıvı soğutma başa bir tık bela gibi. En iyisi hava soğutma alıp keyfine bakacaksın.
Bu arada 2. tespitin çok iyi, onlarca sıvı soğutma geçti elimden istersen 100k ver bir yerde memnun etmiyor..

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-07-26 093209.webp
    600,4 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
Lian Li Galahand II Trinty Performance
Ultra soğutmaya gerek yok. Push-pull felan sevmiyorum. Ortalama üzeri soğutsun ama sessiz soğutsun yeter hocam. Sessiz olmadıktan sonra hepsi soğutuyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…